NAPUŠTENA VILA NAJPOZNATIJEG GLUMCA FILMOVA ZA ODRASLE ODIŠE RAZVRATOM: Vredi 8 miliona, niko neće da je kupi, a izgleda JEZIVO
Foto: TikTok/Ramy, Faye Sadou/UPA/MPI / Capital pictures / Profimedia

VIRALNO

NAPUŠTENA VILA NAJPOZNATIJEG GLUMCA FILMOVA ZA ODRASLE ODIŠE RAZVRATOM: Vredi 8 miliona, niko neće da je kupi, a izgleda JEZIVO

Zanimljivosti -

Ron Džeremi je bio vodeća zvezda u industriji za odrasle, ali njegovi dani kao najplodnijeg glumca filmova za odrasle su daleko iza njega. On se suočio sa 36 optužbi za napad i silovanje, a sada je na društvenim mrežama njegova napuštena vila postala pravi hit.

Džeremi je stekao slavu kroz industriju za odrasle, snimivši više od zapanjujućih 2.200 filmova tokom svoje karijere. Tokom četiri decenije postao je jedno od najprepoznatljivijih imena u ovoj industriji, iako se njegova karijera srušila kada se pojavio niz optužbi.

Ron Dzeremi
foto: Profimedia

U junu 2020, Ron Džeremi je optužen za silovanje tri žene i seksualno zlostavljanje još jedne. Prijavljeno je da su se ovi događaji navodno desili između 2014. i 2019. godine. Okružni tužilac je protiv glumca podigao više optužbi u avgustu 2021. godine.

Neki od ovih navodnih zločina datiraju iz 1996. godine, a okružni tužilac ih je evidentirao ukupno 34. Veruje se da su žrtve bile starosti od 15 do 51 godine. Okružni tužilac Los Anđelesa Džordž Gaskon rekao je:

@pimpmycamel Exploring a abandoned 8 million dollar mansion that was once owned by a adult movie star. #abandonedmansion #abandonedplaces #celebrityhomes #urbex ♬ Surround Sound - JID

- Prečesto žrtve seksualnog napada pate u samoći. Moramo osigurati da preživeli imaju na raspolaganju sve opcije za pomoć u oporavku, uključujući usluge za lečenje i podršku za prijavu takvih zločina sa informacijama o traumi.

Džeremi je negirao sve optužbe protiv njega, ali ipak je osuđen. A, ovo je njegova napuštena vila od više od 8 miliona dolara koju od 2016. niko ne želi da kupi.

Ron Dzeremi
foto: Profimedia

Sudija iz Kalifornije odobrio je zahtev 70-godišnjaka da bude smešten u privatnu rezidenciju kako bi dobio "medicinsku negu 24/7" jer što ga "nijedna medicinska ustanova neće primiti", navodi se u mejlu koji je dobio Los Angeles Times.

Džeremijev advokat je rekao da je „privatna rezidencija“ još uvek nepoznata.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:25

BIVŠI PORNO GLUMAC 19 GODINA ŽIVI SA HIV-OM: Kada je saznao da je pozitivan SVI PRIČALI DA JE UMRO! Sada je ispričao svoju priču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track