NOVA GODINA ĆE NEKIMA POČETI KATASTROFALNO: Astrolog otkrio koja dva znaka u horoskopu čeka težak januar
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NOVA GODINA ĆE NEKIMA POČETI KATASTROFALNO: Astrolog otkrio koja dva znaka u horoskopu čeka težak januar

Zanimljivosti -

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, koji je popularan i u svim bivšim sovjetskim republikama, Pavel Globa otkrio je da će januar 2024. godine biti posebno težak i izazovan za dva znaka zodijaka.

horoskop, zodijak, stari horoskop, arapski horoskop
foto: Profimedia

Oni će na startu nove godine dodirnuti samo dno i činiće im se da se nalaze u bezizlaznoj situaciji.

Globa, koji se astrologijom bavi gotovo 40 godina, poznat je po najrazličitijim astrološkim prognozama prognozama, malim i velikim, a ovog puta donosi nam horoskop za januar za Ovna i za Ribe, kojima mesec pred nama neće doneti previše sreće.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovnovi bi u januaru trebalo da se pripaze ogovaranja i lažnih glasina koje bi mogle da ih dovedu u neprijatnu situaciju. Zli jezici bi mogli da vas liše reputacije, što će rezultirati poslovnim problemima, gubitkom važnog projekta, pa čak i žestokim svađama sa porodicom i voljenim ljudima.

Laži će širiti osoba koja vam zavidi i koja je već dugo ljubomorna na vas. Takođe, u januaru ćete imati probleme da realizujete neke zamisli za koje ste bili uvereni da ćete ih brzo i lako završiti.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe su prilično umorne od problema, a ako ste pritom skloni lošim navikama i samodestrukciji, to će u januru doći do vrhunca. Biće vam veoma teško da se vratite na kolosek i da uspostavite kontrolu nad svojim životom.

Globa savetuje da potražite pomoć bližnjih, te da ne gubite vreme ne samosažaljenje, jer će svako odlaganje rezultirati još gorim stanjem. Setite se svoje snage i činjenice da možete da pronađete izlaz iz bilo koje krizne situacije, za sebe, ali i za druge.

(Kurir.rs/Informer/T.J.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja