POSLEDNJI PUN MESEC U 2023. DONOSI TAKVE UDARE DA NEĆETE ZNATI ŠTA VAS SNAĐE: Suze, histerija i emotivni krah stižu za ove znake
Foto: Shutterstock

ASTRO

POSLEDNJI PUN MESEC U 2023. DONOSI TAKVE UDARE DA NEĆETE ZNATI ŠTA VAS SNAĐE: Suze, histerija i emotivni krah stižu za ove znake

Zanimljivosti -

Bliži se kraj godine, a nas očekuje poslednji pun Mesec (27. decembra) i to u vodenom znaku Raka, koji astrolozi nazivaju i "hladni".

Pun Mesec u Raku je astrološki događaj koji nosi emotivnu i intuitivnu energiju. Rak je znak povezan s emotivnošću, porodicom i domom, dok pun Mesec označava vrhunac ciklusa, donoseći naglašenu energiju.

Pojačana emotivnost

Ovaj spoj može pojačati osećajnost, čineći ljude posebno emotivnim i intuitivnim. Može doći do naglog proboja emocija, dubokih razmišljanja o porodici, domu i emocionalnoj sigurnosti. Raku kao znaku se pripisuje velika briga o drugima, pa se može osećati potreba za brigom i zaštitom prema bližnjima.

par, ljubav, zagrljaj, emocije, veza
foto: Profimedia

Pun Mesec u ovom znaku takođe može doneti naglašenu kreativnost i intuiciju. To može biti vreme kada su snovi intenzivniji i kada se lakše povezujemo s unutrašnjim osećanjima i instinktima.

Profimedia, Intuicija
foto: Profimedia

Važno je napomenuti da astrološki uticaji mogu imati različit efekat na različite ljude, pa neko može intenzivnije osetiti ovaj period, dok drugi možda neće toliko. U svakom slučaju, pun Mesec u Raku može biti vreme za duboko osmišljavanje svojih emotivnih potreba i jačanje veza s onima koje volimo.

Kraj životnog ciklusa

Pun Mesec uvek označava kraj jedne životne faze, kako bismo se spremili za sledeću, a snažno će uticati na sve znakove, naročito na Rakove, Vage, Ovnove i Jarčeve.

RAK

Mnogo toga vam se skupilo poslednjih nedelja i zbog toga ćete imati potrebu da donosite odluke u afektu. Bićete ranjivi, ljuti ali i promenljivog mišljenja, pa je nužno neophodno da se presaberetre kako ne biste doneli odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se kajete

horoskop, rak
foto: Profimedia

JARAC

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, ovo može da bude "kap koja je prelila čašu". Partner će imati emotivni ispad, a vi nećete znati kako da se nosite sa tim.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

VAGA

Pun Mesec donosi vam šok preokret na radnom mestu. Vaša očekivanja neće biti ispunjena, a imaćete utisak da neko blokira vaš napredak u karijeri.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

OVAN

Očekuju vas porodični problemi ili brige oko stana. Jedna osoba iz porodice će vam zadavati glavobolje do kraja godine.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Informer/T.B)

Bonus video:

29:52

USIJANJE DANA 22.12.2020 - ANDRIJA IVANOVIC - Arapsko proleće deceniju kasnije: Uzroci i posledice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track