NAJSREĆNIJI DATUMI U 2024. ZA SVE ZNAKOVE: Prva velika promena sve pripadnike ZODIJAKA očekuje u JANUARU, a evo šta sledi kasnije
Foto: Shutterstock

pogledajte

NAJSREĆNIJI DATUMI U 2024. ZA SVE ZNAKOVE: Prva velika promena sve pripadnike ZODIJAKA očekuje u JANUARU, a evo šta sledi kasnije

Zanimljivosti -

Godišnji horoskop za 2024. godinu obećava niz uzbudljivih događaja. Astrolozi kažu da nas čeka bolja godina od 2023, ali postoje ključni datumi koji mogu da donesu velike promene svim znacima horoskopa. Pogledajte na koje dane treba da obratite posebnu pažnju. Zvezde kažu da tada možete da očekujete prekretnicu o kojoj maštate!

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Horoskop kaže da možete samouvereno da idete napred i da se ne osvrćete na greške u prošlosti. Sve što vam je potrebno jesu samopouzdanje i spremnost da reagujete. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 3. januar, 14. februar, 5. april, 19. jul, 24. septembar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Ovna!

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Sledeće godine ne treba da se plašite da rizikujete i idete teškim putem, jer samo tako možete da ostvarite svoje ciljeve. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 13. januar, 8. februar, 22. mart, 16. jun, 23. avgust. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Bika!

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Budite spremni za promene i nove prilike koje vas čekaju u 2024. Sve što vam treba je da budete otvoreni za nove ideje i spremni za akciju. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 18. januar, 4. februar, 23. mart, 9. jul, 21. septembar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Blizance!

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ne plašite se da pokažete svoju osetljivost i emocionalnost. Ove godine ćete naučiti mnogo novih stvari o sebi i svojim mogućnostima. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 26. januar, 12. februar, 4. april, 14. jun, 8. oktobar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Raka!

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Budite sigurni u svoje sposobnosti i ne plašite se da pokažete liderske kvalitete. Ove godine ćete morati da voditi druge i dostignete nove visine. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 30. januar, 17. februar, 13. april, 29. jun, 26. avgust. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Lava!

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Bićete organizovani i disciplinovani. Predstoji vam mnogo posla u ovoj godini, ali će sav trud biti nagrađen. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 9. januar, 27. februar, 16. april, 9. jul, 26. septembar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Devicu!

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Važno je da budete spremne na kompromis i saradnju sa drugim ljudima. Ove godine ćete morati da naučite da radite u timu i ostvarite zajedničke ciljeve. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 24. januar, 15. februar, 8. april, 19. jul, 24. oktobar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Vagu!

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ne sumnjajte u svoju intuiciju i snagu volje. Biće mnogo poteškoća koje treba prevazići ove godine, ali uspećete da ostvarite svoje ciljeve. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 7. januar, 26. februar, 19. april, 13. jul, 29. septembar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Škorpiju!

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Čekaju vas nove avanture i putovanja! Ove godine ćete otkriti nova mesta i proširiti svoje vidike. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 22. januar, 13. februar, 6. april, 27. jul, 29. avgust. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Strelca!

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Horoskop vas savetuje da se ne plašite da pokažete svoju odlučnost i istrajnost. Biće mnogo posla u ovoj godini, ali će sav trud biti nagrađen. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 2. januar, 18. mart, 16. april, 14. jul, 18. septembar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Jarca!

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Otvorite se za nove ideje i inovacije. Ove godine ćete morati da pokažete svoju kreativnost i pronađete nove načine za rešavanje problema. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 19. januar, 13. februar, 20. mart, 16. jun, 24. avgust. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Vodoliju!

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Pokažite svoju osetljivost i intuiciju. Ove godine ćete morati mnogo da radite na svojim odnosima i da postignete nove visine u svom ličnom životu. Vaši najsrećniji dani u 2024. godini biće: 5. januar, 21. februar, 18. mart, 12. jun, 25. septembar. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Ribe!

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track