JEDNIMA JE PRELOMAN MESEC, DRUGI RAPIDNO NAPREDUJU NA POSLU! Detaljna prognoza: Evo šta donosi mesečni horoskop za JANUAR 2024!
Foto: Shutterstock

pogledajte šta vas čeka

JEDNIMA JE PRELOMAN MESEC, DRUGI RAPIDNO NAPREDUJU NA POSLU! Detaljna prognoza: Evo šta donosi mesečni horoskop za JANUAR 2024!

Zanimljivosti -

Pročitajte mesečni horoskop za januar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao: Mesečni horoskop za januar 2024. godine donosi vam rasterećenje na poslu. U novu godinu ućićete sa dosta optimizma, dajte sve od sebe da ga zadržite. Poradite više na načinu komunikacije.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav: Na ljubavnom polju u januaru očekujte manje promene. Slobodni će se zaljubiti, dok zauzeti Ovnovi planiraju sledeći korak u odnosu. To može da bude zajednički život ili putovanje.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni sistem. Izbegavajte masnu i jako začinjenu hranu!

BIK

Posao: Ovo je mesec poslovnih poduhvata i novih saradnji! Zvezde vam savetuju da pažljivo birate saradnike i da ne pristajete na sve. Dodatni kurs ili učenje novog jezika biće vam od koristi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav: Mesečni horoskop vam donosi nove izazove u ljubavi. Slobodni Bikovi biće u prilici da biraju, dok oni zauzeti rešavaju prepreke na putu. Od velike važnosti biće razumevanje partnera i svakodnevna komunikacija.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost!

BLIZANCI

Posao: Nove poslovne prilike vam se "smeše" u januaru! Imaćete priliku da cupkate u mestu ili da napredujete više. Izlazak iz zone komfora biće poruka koju vam donosi nova 2024. godina!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav: Zvezde vam savetuju da dobro razmislite šta želite. Pokušajte više da balansirate između karijere i partnera. Slobodni Blizanci opčinjavaće svakog, dok oni zauzete bi trebalo da uliju više poverenja partneru.

Zdravlje: Unosite više vitamina i više spavajte.

RAK

Posao: Januar biće preloman mesec za vaš posao. Moguće je napredovanje ili nova poslovna prilika. Pored većih troškova, imaćete i prilive novca tako da ćete biti na nuli. Krećite se više među ljude i sklapajte nova poznanstva.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav: Rakovi u vezi ili braku u januru će podići odnos na viši nivo. Nova godina vam donosi i nove ciljeve. Radite na njima svakodnevno! Slobodnim Rakovima smeši se nova ljubav.

Zdravlje: Obratite više pažnje na signale koje vam organizam šalje i idite na preventivne preglede!

LAV

Posao: Mesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi pune ruke posla. Ovo je doba godine kada ćete da pokažete vaš pun potencijal. Bićete primećeni od strane važnih ljudi u vašoj sferi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav: U ljubavi je važno da dobro balansirate između posla i partnera. Moraćete više da se potrudite i pokažete da vam je stalo. Slobodni Lavovi i dalje će uživati u samoći.

Zdravlje: Očekujte povećan umor i stres. Bilo bi dobro da s vremena na vreme pronađete mir u prirodi.

DEVICA

Posao: Vaša marljivost i pedantnost u januaru dostižu vrhunac. Imaćete i pomalo naporne dane sredinom meseca, ali ćete uspešno da se izborite sa njima. Uvek imate na koga da se oslonite!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav: Device u veze ili braku biće spremne za naredni korak u odnosu. Poslušajte unutrašnji osećaj! Slobodne Device poželeće da se skrase.

Zdravlje: Mogući je pad imuntite. Zdravije se hranite i unosite više vitamina!

VAGA

Posao: Mesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi nova privatna poznanstva koja će poslovno dobro da vam dođu. Iskoristite kontakte koje imate! Dodatni trud donosi vma i dodatnu zaradu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav_ U januaru bićete više željni pažnje i ljubavi. Možda je tražite na pogrešnom mestu? Poslušajte srce i hrabro koračajte napred!

Zdravlje: Moguće su povećane respiratorne infekcije. Čuvajte imunitet!

ŠKORPIJA

Posao: Januar vam donosi nove poslovne prilike i šanse da radite to što volite. Vreme je da izađete iz zone komfora i napredujete. Početkom januara očekujte više troškova, ali se finansijska situacija poboljšava već sredinom meseca.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav: Slobodne Škorpije upoznaju svoju srodnu dušu. Samo ako vi dovoljno želite, ulazak u ozbiljnu vezu je neminovan. Zauzete će morati više da porade na bliskosti sa partnerom.

Zdravlje: Porovodite više vremena u prorodi i fizički se aktivirajte. Mučiće vas bolovi u kičmi.

STRELAC

Posao: Ovog meseca moraćete više da se potrudite kako biste ostavili dobar utisak. Poradite više na agilnosti i brzini. Zvezde vas savetuju da pametnije raposređujete novac i štedite!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav: Tokom januara preispitivaće ljubavne odluke i šanse. Nemojte previše da mozgate, već se fokusirajte na partnerova dela i sve će vam biti jasno. Nova ljubav je na pomolu!

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti. Izbegavajte brzu hranu!

JARAC

Posao: Posao vam cveta u januaru! Oni sa privatnim biznisom unovčiće plodove svog rada. Trudite se da se ne opuštate previše. Marljivo radite i isto tako štedite, krajem januara biće vam potreban novac.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav: U januaru vas čeka dosta putovanja i dešavanja na ljubavnom planu. Slobodni Jarčevi imaće dosta prilika, dok oni zauzeti nalaze mir i pažnju kraj partnera.

Zdravlje: Obratite pažnju na višak kilograma.

VODOLIJA

Posao: Ono što ste zamislili to ćete i ostvariti na poslovnom polju. Ne libite se da pitate kolege i nadređene sve što vas muči ili vam je potrebno. Imaćete njihovu podršku!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav: U ljubavi očekujte dosta novih momenata i iznenađenja. Slobodne Vodolije imaće priliku da uđu u ozbiljan odnos, dok one zauzete nakon malih prepreka uživaju u ljubavi i skladu sa partnerom.

Zdravlje: Više se aktivirajte fizički i pronađite aktivnosti koje će vas opustiti.

RIBE

Posao: Mesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi dosta prilika, kontakata, događaja i kretanja. Bićete dosta aktivni, ali to će vam se na kraju isplatiti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav: Zvezde vam donose nova poznanstva koja mogu vrlo lako da se pretvore u nešto više. Slobodne Ribe biraju, dok zauzete bi trebalo da pruže više pažnje i razumevanja prema partneru. Biće obostrano!

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima. Redovno idite na preglede!

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track