OSVOJILA 180 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI, PA GORKO ZAŽALILA: Novac joj doslovno UNIŠTIO ŽIVOT! Sve se raspalo, pa ostala i bez MUŽA
Foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

tUGA

OSVOJILA 180 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI, PA GORKO ZAŽALILA: Novac joj doslovno UNIŠTIO ŽIVOT! Sve se raspalo, pa ostala i bez MUŽA

Zanimljivosti -

Britanka Džilijan Bejford dospela je u žižu svetskih medija 2012, pošto je osvojila 180 miliona dolara na lutriji.

Njena priča je iznova aktuelizovana, a žena koja danas živi u Škotskoj priznaje da joj je novac upropastio život. U avgustu 2012, Džilijan i njen tadašnji suprug Adrijan postali su srećni dobitnici u nagradnoj igri “EuroMillions”.

Džilijan Bejford
foto: Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je tvrdila da je isplatila dugove članova svoje porodice i dala im oko 25 miliona dolara. Pored toga, roditeljima je kupila stan jer je živeli u kamp-prikolici, prenosi Digi24.ro.

Devet meseci nakon dobijanja glavne nagrade otac i majka su “pritiskali” Džilijan da bratu da novac, jer želi da započne novi posao. Navodno je dobio oko milion dolara. Ne dugo potom njih dvoje su prestali da razgovaraju, a on je nije pozvao na svoje venčanje.

U međuvremenu, Džilijan je prestala da razgovara s majkom Brendom Mekalok, a ona je 2016. godine izjavila da je tužna jer nije u kontaktu sa ćerkom i unucima. Brenda ističe da je njena ćerka bila “neverovatno velikodušna”, ali da je dala mnogo manju sumu, a ne 25 miliona dolara.

Džilijan Bejford
foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

- To je uznemirujuće i okrutno. Novac je trebalo da sve učini srećnim. Ali, postali su izbirljivi i pohlepni - pričala je kasnije dobitnica “EuroMillionsa”.

Na njenu žalost, to nije bio kraj mukama. Petnaest meseci od dobitka Džilijan se razvela. Tada je Adrijan Bejford izjavio da je život postao "stresan" i da su na kraju manje vremena provodili zajedno.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

12:11

Mića je Titov kuvar koji je napravio Karađorđevu šniclu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track