MISLILA DA JE SKINULA ZAŠTITNU FOLIJU SA TELEVIZORA, A ONA UNIŠTILA EKRAN Napravila sam FATALNU GREŠKU, savetujem da ne radite OVO
Foto: Printscreen/TikTok

EVO ŠTA SE DESILO

MISLILA DA JE SKINULA ZAŠTITNU FOLIJU SA TELEVIZORA, A ONA UNIŠTILA EKRAN Napravila sam FATALNU GREŠKU, savetujem da ne radite OVO

Zanimljivosti -

Tiktokerka Kelsi nasmejala je društvene mreže videom u kojem je pokazala kakvu je grešku napravila nakon što je kući donela novi televizor.

Ona i njen partner su s televizora skinuli ono za šta su mislili da je obična zaštitna folija. Međutim, skinuli su polarizirajuću foliju koja omogućuje ekranu prikazivanje slike tako da kontroliše količinu svetla koja dolazi do ekrana. Jedna je od najvažnijih stvari televizijskog ekrana jer se bez nje vidi samo belo osvetljenje.

@kumalashstudio Replying to @clarissa the great protective plastic debate. Why do people think tvs do not come with protective plastic? #usatospain #movingabroad ♬ original sound - 🇺🇸KUMA|Life & Lashes in 🇪🇸

"Zašto nisu stavili nalepnicu na ekran s upozorenjem da to nije zaštitna folija i da se ne skida", pitala se Kelsi. Srećom, proizvođač televizora imao je razumevanja pa joj je poslao drugi proizvod. Istakli su da ovo nije bio prvi ovakav slučaj.

Pratioci su Kelsi u komentarima poručili da im zaista nije jasno kako nije shvatila da nije reč o običnoj foliji, no među njima se našao još jedan proizvođač televizora koji je otkrio da zaista ima puno slučajeva kad ljudi zabunom skinu polarizirajuću foliju.

"Imao sam kupce koji su to napravili i tako je bolno bilo reći im da su uništili televizor. Takođe, koji televizor dolazi sa zaštitnim filmom? Odgovor je - niti jedan", napisao je.

(Kurir.rs/Index.hr/T.B.)

Bonus video:

07:30

ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Mora da me gleda kao u televizor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track