"TRAŽIM DOMINO PAR, NUDIM STAN NA DORĆOLU" Oglas sa društvenih mreža ZGROZIO BEOGRAĐANE: "On treba da služi sve što mu se naredi"
Foto: Shutterstock, Printscreen

jezivo!

"TRAŽIM DOMINO PAR, NUDIM STAN NA DORĆOLU" Oglas sa društvenih mreža ZGROZIO BEOGRAĐANE: "On treba da služi sve što mu se naredi"

Zanimljivosti -

Tražiti stan u Beogradu, pored visokih cena i loših uslova, postalo je nemoguća misija. Osim na zvaničnim agencijama, mnogi svoj krov nad glavom traže i putem društvenih mreža, gde se stanovi mogu naći po povoljnijim cenama, ali gde ste manje zaštićeni od prevare ili drugih problema.

Tako se na društvenim mrežama, pored normalnih mesta za život, mogu naći i poneki stanovi koji su u lošijem stanju, ali i oni čiji su vlasnici upitnog morala. Jedan muškarac ponudio je svoj stan na Dorćolu u ulici Braće Baruh. Stan je lepo uređen i ne bi bilo ništa čudno, da u oglasu nije objasnio da se stan izdaje isključivo domino paru.

stan
foto: Printscreen

On je u potrazi za partnerima koji vole grublje seksualne igre, ali u kojima je žena dominantna dok muškarac služi.

- Pozdrav za sve. U potrazi sam za Domino parom. Gospodarom i Gospodaricom, da him služi ponisno i pokorno sve što mu narede. Nudim stan na Dorćolu, ulica Braće Baruh kod restorana Kesten. Stan možete doći da pogledate u svako doba. Broj telefona u inboksu - pisalo je u oglasu koji je napravio buru na društvenim mrežama.

Sporni oglas ipak je nestao sa društvenih mreža nakon negativnih komentara Beograđana.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:33

Sloba Radanovic opremio novi stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track