MRAČNA STRANA LETOVALIŠTA U KOJE SVI HRLE! Turistkinja snimila HOROR PRIZORE o kojima svi ćute: "Ovo je ZASTRAŠUJUĆE" (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

UŽAS

MRAČNA STRANA LETOVALIŠTA U KOJE SVI HRLE! Turistkinja snimila HOROR PRIZORE o kojima svi ćute: "Ovo je ZASTRAŠUJUĆE" (VIDEO)

Zanimljivosti -

Korisnica TikToka Grejs Keli snimila je nedavno na stotine paukova kako vise u mreži, a scena izgleda kao da dolazi iz najgoreg horor filma. Mesto događanja je jedna od ulica na putu između Ubuda i planine Batur, na samoj granici Kintamanija.

"Apsolutno se bojim paukova, ali mislim da me obuzelo neko strahopoštovanje. Znala sam da želim da ih snimim što bliže, a i bili su vrlo mirni, pa mi nije bilo toliko neprijatno. Ipak, nisam se previše približila", komentarisala je Keli.

Naglasila je da su se mreže protezale oko 20 metara duž ulice ispred napuštenih zgrada, kroz drveće i dalekovode.

"Bilo je tako gusto da mislim da se na nekim mestima nije ni videlo dalje", naglasila je.

@graces__adventures welcome to h$ll on earth 🙃🕷️ (dont actually let this put you off Bali i think this is some kind of natural phenomenon and not very common - and was not in a popular location) ❗️ This video is being represented by LADbible Group. For any usage/licensing requests, please email licensing@ladbiblegroup.com #baliviral #balilife #explorebali #arachnophobia #spiders #spiderverse #indonesiatiktok #visitbali ♬ original sound - Grace - Hiking & Travel

"Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je kako nikakva količina novca na svetu ne može da me natera da prođem kroz to", izjavila je prestravljena turistkinja.

Keli je zastrašujuću scenu opisala kao "najbolji ukras za Noć veštica".

Njen TikTok pregledan je više od 20 miliona puta i privukao je više od 45.000 komentara iz celog sveta u samo jednom danu.

"Bali je bio broj 1 na mojoj listi želja, a sada je #99283774748272763647474", napisala je jedna žena i skupila 160.000 lajkova.

"Činjenica da Bali nije učinio ništa po tom pitanju nije u redu. Ovo je zastrašujuće", napisao je jedan od komentatora, s 80.000 lajkova podrške.

@graces__adventures I think this was my favourite place in Ubud and i’m still so surprised how quiet and un-touristy it was! Plus i only saw ONE SPIDER guys…. waaaaay up in a tree… youre safe here 😂😂 #ubud #ubudbali #riceterrace #ricefields #tegallalang #travelgirl ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

"Kao neko ko ima arahnofobiju, Bali i Australija me neće videti", rekao je četvrti komentar.

Keli, koja dve godine kreira sadržaj s fokusom na putovanja i planinarenje, rekla je da je bila oduševljena koliko je video postao viralan.

"Samo nekoliko minuta nakon objave uzela sam svoj telefon i imao je 10.000 pregleda", rekla je, dodajući da se dobro nasmejala na neke od komentara.

"Uveravam druge da se ne obeshrabre posetom Baliju jer je malo verovatno da će naići na ovo zbog njegove lokacije. Bilo je to neobično iskustvo dodati svom putovanju", istakla je, piše NY Post.

(Kurir.rs/ NY Post/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

06:09

ŽILET MI JE BIO ISPOD OKA, POSTALO JE TOPLO, A ONDA SAM VIDELA KRV! Jeziva ispovest ŽENE PAUK o surovom incidentu u zatvoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track