RASTA ZAVRŠIO U KVIZU SLAGALICA: Pitanje o reperu se pojavilo u "Ko zna, zna", takmičari odgovarali, ovo je njegova reakcija! FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

znanje imanje

RASTA ZAVRŠIO U KVIZU SLAGALICA: Pitanje o reperu se pojavilo u "Ko zna, zna", takmičari odgovarali, ovo je njegova reakcija! FOTO

Zanimljivosti -

Reper Stefan Đurić Rasta već godinama je prisutan na javnost sceni, a čini se da se njegova popularnost znatno povećala otkako je plasirao film u kom prikazuje svoj život iz perioda kada je bio iza rešetaka.

Film pod nazivom "3211" pokupio je brojne simpatije javnosti, a o tome koliko je popularan govori i činjenica da se njegovo ime pojavilo kao jedno od pitanja u popularnom TV kvizu "Slagalica".

Stefan Đurić Rasta, Slagalica, kviz Slagalica
foto: Printscreen/Instagram

Naime, takmičari su u igri "Ko zna zna" dobili pitanje koje se tiče Rastinog filma čija je premijera održana pre nekoliko meseci.

- Koji srpski muzičar i producent je u centru radnje biografskog filma "3211" iz 2023. godine? - glasilo je pitanje.

Stefan Đurić Rasta, Slagalica, kviz Slagalica
foto: Printscreen/Instagram

- Stefan Đurić Rasta - odgovorio je jedan od takmičara.

Ponosni reper ovo je zabeležio kamerom svog telefona i objavio na Instagram profilu.

Stefan Đurić, Rasta
foto: Pritnscreen/TikTok, Petar Aleksić

- RTS 1 kida - napisao je Rasta ispod objave.

Podsetimo, Rasta je svoj film premijerno prikazao 19.9. u Beogradu gde se pojavio sa svojom izabranicom Marijom Balaban i ćerkom Tarom koju je dobio dok je bio u odnosu sa pevačicom Anom Nikolić.

Nekoliko minuta od početka događaja ispred dvorane u kojoj je održana premijera stigla su i policijska kola što je mnoge zbunilo. Interesantno je da su na ulazu bile postavljene i rešetke što je aludiralo na dane provedene u zatvoru.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track