ŠKORPIJE NA JEDAN KORAK DO SREĆE U LJUBAVI, RIBE LAŽNO SKROMNE NA POSLU: Pogledajte šta dnevni horoskop predviđa vašem znaku
Foto: Profimedia

EVO ŠTA VAS OČEKUJE

ŠKORPIJE NA JEDAN KORAK DO SREĆE U LJUBAVI, RIBE LAŽNO SKROMNE NA POSLU: Pogledajte šta dnevni horoskop predviđa vašem znaku

Zanimljivosti -

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 8. februar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Stvari idu svojim tokom i većina Ovnova krupnim koracima ide ka profesionalnim ciljevima. Potrudite se da obuzdate svoje nestrpljenje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav: Ukoliko ste nedavno ostvarili bliski kontakt sa novom osobom na svom ljubavnom putu, danas imate povoljne aspekte da napravite još jedan korak ka zbližavanju.

Zdravlje: Kolena vam mogu zadavati manje probleme.

Bik

Posao: Suštinski ništa novo na poslovnom planu danas ne čeka tipične Bikove. U nešto sporijem ritmu, ali sigurno realizujete svoje profesionalne obaveze.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratiće vas tokom celog dana, pre svega, ako ste namerili da uživate u zajedničkim trenucima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

Blizanci

Posao: Iako su Blizanci već nekoliko puta prevrteli po svojoj glavi sijaset novih poslovnih ideja, nije naodmet da to uradite makar još jednom, ali polako.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav: Najvažnije karike vašeg već postojećeg partnerskog odnosa trebalo bi da su na zadovoljavajućem nivou, a vi se potrudite da tako i ostane.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Rak

Posao: Miran i relativno stabilan radni dan očekuje Rakove. Iako nema naznaka većih problema, previše brinete o segmentima posla koji ne zavise od vas.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav: Možda ne bi bilo loše da neko umesto vas ispravi brljotinu i nesporazum koji je nastao u ljubavnim relacijama. Ipak, to morate vi da uradite.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Vredan rad i dobri rezultati iz prethodnog perioda danas bi Lavovi mogli da valorizuju, čak uspešnije nego što su priželjkivali.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav: Imaćete solidne uslove da isterate nekoliko nedoumica na čistac i konačno shvatite da je sve među vama u redu.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska zahteva odgovarajući tretman.

Devica

Posao: Danas većina osoba rođenih u znaku Device neće imati dovoljno energije da se bavi paralelnim aktivnostima, pa je ključno da odredite i poštujete prioritete.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav: Prioriteti su bitni i u sferi ljubavi, pa ukoliko imate više nedoumica u vezi drage osobe, iskoristite ovaj dan da te dileme svedete na najmanju moguću meru.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Jedan prosečan radni dan nalazi se pred većinom Vaga. Međutim, i to bi valjalo konkretnim poslovnim rezultatima potvrditi na delu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav: Ništa novo i bitno nije realno danas da očekujete na polju ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iako ćete možda morati neke stvari da ponavljate ili ispravljate greške, sve u svemu, uspećete da adekvatno odgovorite na sve izazove koji vas očekuju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav: Razmislite i dobro proverite validnost informacija koje vas muče, ali je najbitnije da danas ništa ne prihvatate previše lično i ne budete na kraj srca.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Kontraritam pratiće Strelce tokom većeg dela ovog radnog dana. Dosta energije i truda, a rezultati ni približno očekivanom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Svoje profesionalne obaveze tokom ovog radnog dana Jarčevi će realizovati sa zadovoljavajućim uspehom, mada nešto teže od očekivanog.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Nije loš radni dan za većinu Vodolija, naročito ako su namerili da se pozabave manjom reorganizacijom sopstvenog odnosa prema poslu i obavezama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, od vas se danas očekuje da pojačate angažovanje i preuzmete inicijativu u rešavanju nesporazuma sa dragom osobom.

Zdravlje: Potrudite se da ublažite opterećenje kičmenog stuba.

Ribe

Posao: Nema nijednog razloga da tokom ovog dana budete profesionalno pasivni i nepotrebno skromni kada su pitanju vaše znanje i veštine. Očekuju vas neke povoljne informacije.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav: Za lagane priče i bar jedno novo poznanstvo u sferi ljubavi Ribe danas imaju vrlo dobre aspekte. Nemojte samo previše očekivati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track