ŠOK NA CRVENOM TEPIHU: Voditeljki uleteo INSEKT U DEKOLTE, pa u panici pokazala publici i ono što nije htela (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

USPANIČILA SE

ŠOK NA CRVENOM TEPIHU: Voditeljki uleteo INSEKT U DEKOLTE, pa u panici pokazala publici i ono što nije htela (VIDEO)

Zanimljivosti -

Leti Sahagun, atraktivna voditeljka i novinarka kanala TNT América Latina, doživela je nedavno neobičnu nezgodu dok je izveštavala s crvenog tepiha na dodeli Emi nagrada.

Naime, leteći insekt joj se iznenada spustio na ruku, a zatim preselio tačno među grudi, zbog čega je uplašena devojka pokazala daleko više nego što je htela ispred uključenih kamera.

Društvo se incidentu potom dobro nasmejalo, a Sahagun je nesvakidašnju situaciju objavila na svom profilu na Instagramu.

"Eto, ponekad se i takve situacije događaju dok snimamo", napisala je uz objavu koja je za tri nedelje skupila gotovo 100 hiljada lajkova.

Leti Sahagun inače se na crvenim tepisima velikih događaja dosad izvanredno snalazila. Sa svoje prve dodele Oskara izveštavala je 2020. godine, a na taj zadatak je tada poslata kao novinarka s više od 10 godina iskustva, odnosno kao vrhunski poznavalac prilika u filmskoj industriji.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

03:39

ZAŠTO STE SE PREKRSTILI DOK SAM PRIČALA O GEJ BRAKOVIMA? Voditeljka u šoku, ubrzo usledila reakcija KOJA JE SVE OBJASNILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track