MINISTAR U VLADI SRBIJE BIO KOD VRAČARE ZBOG IMPOTENCIJE! Pisac svedočio ŠOKANTNOM prizoru: Tokom obreda morao je da izgovara OVO!
Foto: Shutterstock, Kurir TV

MAGIJSKO LEČENJE IMPOTENCIJE

MINISTAR U VLADI SRBIJE BIO KOD VRAČARE ZBOG IMPOTENCIJE! Pisac svedočio ŠOKANTNOM prizoru: Tokom obreda morao je da izgovara OVO!

Zanimljivosti -

Ponekad čujemo priče o poznatim ličnostima koje idu kod vračara.

Momčilo Petrović je, međutim, u Srbiji, kod vračare kojoj je išao u prijateljsku posetu sreo ni manje ni više nego ministra u vladi Srbije u perodu nakon 5. oktobra 2000.

Kako je to izgledalo ispričao je u emisiji Puls Srbije.

- Insistirao sam da meni nikada ne proriču sudbinu. Ali, bilo je i smešnih stvari. Godinama sam održavao kontakt sa vračarama, povremeno odlazio kod njih, povremeno pisao. Stekao sam poverenje. Dešavalo se da uzmem 200 grama kafe i da zakucam, onako bez najave. Popijemo kafu, pitam šta ima novo i nekada bude zanimljiva priča. Tako sam jednom zatekao ministra kod vračare. To se dešava posle petog oktobra, a on je došao kako bi mu vračara vratila potenciju - započeo je Petrović.

01:38

BIO SAM KOD VRAČARE, MINISTAR NIJE ZNAO DA GA POSMATRAM Petrović o jezivom iskustvu: Došao zbog potencije, izgovarao OVE reči!

Potom se osvrnuo na detalje rituala.

- Iako je to ozbiljan problem, ritual je ipak bio malo neozbiljan. Između ostalog, zamislite ministra koji se provlači kroz zaključan lanac devet puta, izgovara neke bajalice, pa se taj katanac seče motornom brusilicom.

Ipak Petrović nije neposredno posmatrao prizor, već je čuo i prepoznao o čemu je reč iz neposredne blizine:

- Ja sam došao kod vračare. U dvorištu sam sreo njenog sina, pa sam seo na klupu. Tada sam uspeo sam da čujem o čemu je reč. Oni imaju ono što se kaže vračarska etika, tako da nikada neće reći šta rade. Međutim, čujem kako vračara poziva ovog mog domaćina, pa čujem brusilicu, a znam kako se izvodi taj obred, te znam da se radi o obredu izlečenja od impotencije. Posle toga, iz te sobe izlazi minstar. Ja sam radio jedan ozbiljan intervju s njim, ali je samo klimnuo glavom kada me je primetio i otišao. Pravio se lud ili nije mogao da se snađe. Ja nikada nisam rekao njegovo ime.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

ETNOLOG JOJIĆ: Postoje vidoviti ljudi i crna magija, ali ima mnogo više LAŽNIH PROROKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track