PITON GA ŠČEPAO ZA POLNI ORGAN DOK JE SEDEO NA WC ŠOLJI! Iz kupatila se začuo VRISAK, a KRVI je bilo svuda: Ugriz je bio jak...
Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/VIRAL PRESS

VIDEO

PITON GA ŠČEPAO ZA POLNI ORGAN DOK JE SEDEO NA WC ŠOLJI! Iz kupatila se začuo VRISAK, a KRVI je bilo svuda: Ugriz je bio jak...

Zanimljivosti -

Stravični trenutak je dogodio dok je vršio nuždu i bio zadubljen u svoj mobilni telefon, a onda iznenada osetio strahoviti bol u predelu genitalija.

Tinejdžer je pogledao ka wc šolji i ugledao ono što nijedan muškarac ne želi da vidi - razjapljene čeljusti pitona na vrhu penisa. Piton je u tom trenutku pustio dečakov ponos, ali se horor nastavio kada je zbog rane koju je zmija napravila krv počela da šiklja po kupatilu i toalet šolji.

Siraphop je vrišteći i s pantalonama oko članaka, uspeo da istrči iz kupatila, gde ga je majka smirila i brzo pozvala Hitnu pomoć, koja ga je ubrzo odvezla u bolnicu. Mladi Tajlanđanin je završio sa tri kopče na penisu i terapijom antibioticima kako bi se ubile sve bakterije koje su pitonovi očnjaci potencijalno preneli.

- Bio sam u toaletu i nekoliko trenutaka nakon što sam seo na wc šolju, osetio sam bol u penisu. Pogledao sam dole i video da zmija visi u šolju, a onda je svuda bilo krvi. Bila je mala zmija, ali joj je ugriz bio jak. Nadam se da će se moj penis oporaviti - rekao je Siraphop za tamošnje medije.

Zmija je bolje prošla od nesrećnog tinejdžera, jer su pozvani spasioci za životinje koji su uspeli da izvuku pitona dužine 120 centimetara iz wc šolje, a potom su ga bezbedno preneli nazad u divljinu.

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

08:46

Vladica iz zida izvukao klupko zmija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track