TRIK SA RAČUNOM KORISTIM DA OTERAM NEPOŽELJNE GOSTE: Konobarica otkrila "TAJNU ZANATA", ako ovo urade znajte da žele da vas NAJURE
Foto: TikTok/tastyriah

VIDEO

TRIK SA RAČUNOM KORISTIM DA OTERAM NEPOŽELJNE GOSTE: Konobarica otkrila "TAJNU ZANATA", ako ovo urade znajte da žele da vas NAJURE

Zanimljivosti -

Rad u restoranu može biti naporan, pogotovo ako imate posla sa zahtevnim mušterijama koje vam posao čine još težim. Jedna konobarica otkrila je trik da "najuri" goste.

Konobarica je priznala da se mnogi u ovom poslu koriste istim trikom kada imaju posla sa mušterijama koje ne vole. Kad saznate šta rede možda ćete shvatiti da li ste vi nekad bili problem u kafiću ili u restoranu, prenosi Mirror.

Konobarica je objavila video na TikToku u kojem je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mesto, umesto što čeka da ljudi za stolom traže račun.

Obično, kada tražite račun u restoranu, konobar će otići do računara da ga otkuca račin i daće vam ga, ali ako ga izvuku iz džepa čim ga tražite, to vam je nagoveštaj da požurite i odete. Konobarica, koja objavljuje snimke pod korisničkim imenom @tastyriah, objavila je video sebe kako drži račun: 'Kada gosti kažu 'mogu li da dobiju račun, ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog odeljka'.

U komentarima javili su se radnici restorana koji su se složili da koriste isti trik kako bi pokušali da nateraju određene mušterije da brzo odu, iako to obično rade i kada govore ljudima da plate "kad god budu spremni" i da nema "žurbe".

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:52

OVO JE NAJSTARIJI KONOBAR U SRBIJI! Služio Tita, Slobu i mnoge poznate ličnosti, a jedna od njih je bila POSEBNO ZAHTEVNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track