NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. FEBRUARA: Bikovi se zaljubljuju u osobu teškog karaktera, a OVAJ ZNAK očekuje DOBRA ZARADA
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. FEBRUARA: Bikovi se zaljubljuju u osobu teškog karaktera, a OVAJ ZNAK očekuje DOBRA ZARADA

Zanimljivosti -

Bikovima će nepovoljan Merkur usporiti dotok novca ili osujetiti neke planove, a Rakovi koji su lošijeg zdravlja mogu da očekuju brz oporavak tokom nedelja.

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: Period je povoljan za pisanje, učenje, rad na terenu i putovanja. Mnogo ćete se kretati, informisati se i pregovarati. Šefovi će Ovnove podržavati i hvaliti, a neki će s prijateljem krenuti u zajednički biznis.

Ljubav: Neki od vas mogli bi strastveno da se zaljube u osobu iz druge sredine, dok će tinejdžeri doživljavati svoje prve ljubavi i poljupce. Nove ljubavi će biti posebno strastvene, pa je dobro da u ovoj nedelji što više izlazite kako biste nekog i upoznali.

Zdravlje: Puni ste energije koja vas tera da je negde i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili šetnje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije.

Najbolji dan: 13. februar

Najlošiji dan: 11 . februar

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Bikove ne očekuju značajniji pomaci. Nepovoljan Merkur prema vašem znaku usporiće dotok novca ili osujetiti neke planove, uprkos vašim stalnim istrajanjima. Budite koncentrisaniji na rad.

Ljubav: Računajte na povećanu napetost u vezi podstaknutu vašom netolerancijom. Previše emotivno proživljavate događaje pa ste preosetljivi na partnerove komentare. Ako ste sami, mogli biste da se zaljubite u osobu vrlo teškog karaktera. Trebaće vam strpljenja.

Zdravlje: Intenzivnije ćete se baviti vežbanjem i svime čime možete lepo da oblikujete telo. Povremeni psihički umor lečite vitaminskim napicima.

Najbolji dan: 15. februar

Najlošiji dan: 12. februar

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Radni tempo Blizanaca više neće biti intenzivan, neće mirovati. Pronaći ćete načina kako da poboljšate zaradu i ugrabite dobre prilike. No istovremeno su mogući povećani troškovi. Odlično su vam aspketovani poslovi s inostranstvom, kao i polaganje ispita.

Ljubav: Niko neće ostati ravnodušan na vaš šarmantan nastup. Ako se odvažite i priđete osobi koja vam se sviđa, uspeh vam je zagarntovan. Budite hrabri i krenite u osvajanje. Ako ste u problematičnom odnosu, ova nedelja je sjajna prilika da se pomirite i počnete ispočetka.

Zdravlje: U odličnom ste razdoblju, puni energije i dobrog raspoloženja. Stres na poslu ćete dobro podnositi, a želja za promenama probudiće u vama pravog pustolova.

Najbolji dan: 17. februar

Najlošiji dan: 11. februar

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Rakovi, izbegavajte obavljanje više poslova u isto vreme, pogotovo ako su različite prirode jer bi moglo da vam se desi da nešto pomešate i da više ne možete da popravite štetu. Moguće su finansijske vesti koje će vas obradovati.

Ljubav: Očekuje vas porast partnerovog nezadovoljstva. Dostigli ste tačku u kojoj konačno morate da se odlučite šta ćete i s kim dalje, ali ispravno ćete odlučiti. Ako ste u braku, mogli biste voljenu osobu da gnjavite ljubomorom i nepoverenjem. Nemojte preterivati.

Zdravlje: Nećete moći da se požalite da ste lošeg zdravlja, a ako ste bolesni, brzo ćete se oporaviti. Zanimaće vas duhovne tehnike koje šire svest i samospoznaju.

Najbolji dan: 12. februar

Najlošiji dan: 14. februar

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Napredovanje i snalaženje biće vam otežano, bilo zato što će jačati uticaj protivnika ili što ćete biti krhkijeg zdravlja. Neke od vas čekaju dodatne obaveze zbog izostanaka kolega.

Ljubav: Lavovi, izjedaće vas crv sumnje pa će partner morati pošteno da se potrudi da vas razuveri da stvari nisu takve kakvima ih zamišljate. Skloni ste krajnostima. Slobodnjaci bi mogli da se nađu usred dve ljubavne priče pa ćete morati da se odlučite s kim želite da budete.

Zdravlje: Pokušajte nečim da se opuštate, možda hobijem ili laganim šetnjama. Ako se osećate loše, posetite lekara i obavite potrebna ispitivanja. Nemojte biti u neizvesnosti.

Najbolji dan: 13. februar

Najlošiji dan: 16. februar

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Odnosi s kolegama i šefovima se poboljšavaju. Izlazak iz krize biće vidljiv i po planovima koji počinju da se ostvaruju. Device bi ove nedelje na jednom poslu mogle dobro da zarade ili dobiju priliku da rade na novim zadacima.

Ljubav: Posao i ljubav biće isprepleteni. Mogli biste da se zainteresujete za osobu s kojom poslovno sarađujete, a to će za sobom povući ogovaranje kolega. Ne obazirite se na zavidnike. Samce će privuči neko osobit i ambiciozan, što će vam imponovati.

Zdravlje: Bićete odlično raspoloženi i zabavni pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars u Vodoliji vas upozorava: klonite se prevelikih naprezanja!

Najbolji dan: 15. februar

Najlošiji dan: 11. februar

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Vage, okončaće se period napornih međuljudskih odnosa. Manje ćete se izlagati stresnim situacijama i učiti na ličnim greškama. Odloženi poslovi će se pokrenuti i dati vam željene rezultate.

Ljubav: Očekuje vas više sklada i razumevanja s partnerom. Nećete biti skloni prejakim emocijama koje su vas još donedavno terale na brzopletost. Sada ste mnogo smireniji i znate šta želite. Velika ljubav mogla bi da se dogodi samcima, ne samo sada, nego i idućih nedelja.

Zdravlje: Nedelja je pogodna za zdravstvene zahvate, promene u ishrani ili rekreaciju. Ne žalite vremena i truda koje ćete posvetiti sebi i svom izgledu jer ćete biti iznenađeni sjajnim rezultatima.

Najbolji dan: 17. februar

Najlošiji dan: 14. februar

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Manji zastoji neka ne budu razlog za strah – sve se odvija kako treba, ali za prave rezultate još ćete morati da pričekate. Na radnom mestu pripazite se napetih kolegijalnih odnosa. Škorpije, mogli biste nepotrebno nekome da se zamerite.

Ljubav: Pogledi koje ćete razmenjivati s nekim, uneće u vaš život mnogo uzbuđenja. Sa simpatijom ćete se igrati „mačke i miša“ pa će proći još neko vreme pre nego što stupite u vezu. Ako ste u braku, nisu isključene i žešće svađe i nerazumevanja.

Zdravlje: Previše se iscrpljujete i mnogo radite pa vam treba i više odmora, kako biste nadoknadili izgubljenu energiju. Pazite na kičmu i zglobove, a čuvajte se i povreda.

Najbolji dan: 12. februar

Najlošiji dan: 16. februar

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: Potrebu za širenjem znanja podsticaće vama povoljni Merkur pa ćete se svesrdno “bacati“ na čitanje razne literature, usavršiti strani jezik, pohađati kurseve ili se doškolovati. Strelci će ove nedelje na poslu briljirati.

Ljubav: Pred vama je nedelja stvorena za zaljubljivanje, ljubavne igre i nežnosti. Mogle bi da planu iskre strasti s osobom s kojom ste već bili u vezi i koju niste preboleli. Počećete ispočetka na puno kvalitetnijim temeljima nego pre.

Zdravlje: Osećaćete se odlično! Boravak na svežem vazduhu i redovno kretanje pomoći će vam da održite dobru formu, ali i dobro raspoloženje. Ako imate neku bolest, brže ćete ozdraviti.

Najbolji dan: 13. februar

Najlošiji dan: 11. februar

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Jarčevi, imaćete priliku za dokazivanje na poslu. Ostvarivaćete planove, šefovi će vas ceniti, a unapredićete i međuljudske odnose zahvaljujući svojoj toleranciji. Na jednom poslu mogli biste jako dobro da zaradite.

Ljubav: Planetarni poredak upućuje na izlazak iz krize. Partner će iskazati želju da poboljšate odnose, što će i vas pokrenuti da se borite za spas veze ili braka. Ako ste sami, mogli biste da upoznate osobu koja jako dobro zarađuje i uspešna je u svom poslu.

Zdravlje: Imat ćete obilje fizičke energije, ali povremeno ćete osećati psihički umor. Preopterećeni ste poslom i drugim obavezama pa ne stignete da mislite na sebe, a trebalo bi.

Najbolji dan: 15. februar

Najlošiji dan: 14. februar

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Napeti odnosi sa saradnicama će se poboljšati Vodolijama. Silina zbivanja i okolnosti staviće vas pod pritisak, ali znaćete da se bavite korisnim stvarima koje vam omogućuju napredak.

Ljubav: Ako ste u braku, možda vam nedostaje strasti, ali međusobni sklad i odlično razumevanje sve će nadoknaditi. Stoga ne tražite više od onog što sad imate.

Zdravlje: Bićete okrenuti zdravijem načinu života, naročito ako ste već imali nekih tegoba. Ako imate višak kilograma, ne preterujte s rigoroznim dijetama.

Najbolji dan: 17. februar

Najlošiji dan: 16. februar

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: Iako će biti prilika za napredovanje, okolnosti će vas vraćati na početak. Najviše ćete profitirati u pozadinskom radu, gde će vaše ideje u miru sazrevati. Ribe, ako planirate nešto novo, dobro se organizujte.

Ljubav: Veza koju sad počnete pružiće vam nešto više od prolaznog flerta. No tražiće od vas i mnogo požrtvovnosti pa bi moglo da se dogodi da više dajete nego primate. U bračne odnose uvlače se sumnja i nepoverenje. No od iduće nedelje očekuje vas emotivno poboljšanje.

Zdravlje: Mogli biste da imate izraženijih zdravstvenih tegoba pa obavite potrebna ispitivanja. Mučiće vas i psihički umor koji će prouzrokovati nerešeni međuljudski odnosi.

Najbolji dan: 12. februar

Najlošiji dan: 17. februar

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track