NEVEROVATAN KRAJ NAJSLABIJE KARIKE! Dve dame se borile DO POSLEDNJEH DAHA da ponesu nagradu kući: Pobedila je mnogo bolja od mene
Foto: screenshot Prva tv

UZBUDLJIVO

NEVEROVATAN KRAJ NAJSLABIJE KARIKE! Dve dame se borile DO POSLEDNJEH DAHA da ponesu nagradu kući: Pobedila je mnogo bolja od mene

Zanimljivosti -

Najnovije izdanje kviza Najslabija karika ostaće upamćeno po uzbudljivom ženskom finalu i sjajnom nastupu pobednice Marije Bungurović iz Beograda, koja je iz studija izašla sa osvojenih 85 000 dinara.

Marija je tokom cele epizode apsolutno dominirala nad ostatkom ekipe i u čak pet rundi bila najjača karika. Zahvaljujući svom fenomenalnom znanju i koncentraciji bez poteškoća stigla je do finalne runde gde je snage odmerila sa još jednom takmičarkom, Verom Anđelković.

Najslabija Karika
foto: screenshot Prva tv

- Ovo je jedno novo iskustvo za mene, jedan divan osećaj! Posebno mi je drago to što sam u finalu bila sa jednom divnom damom - izjavila je Marija nakon ostvarene pobede.

Osim što je prema statistici bila „najkorisniji igrač“ u većini rundi tokom kviza, Marija je bila i favorit kolega koje su bile izglasane kao najslabije karike i koje su imale samo reči hvale za nju. Sa njima se složila i Vera, koja je po završetku epizode poručila: „Pobedila je mnogo bolja od mene i baš mi je drago što je ovako ispalo“.

Najslabija Karika
foto: screenshot Prva tv

Dante Egzum ponovo završio u kvizu

Zanimljivo je da je u ovoj epizodi kviza jedno od pitanja glasilo: „Koji plejmejker je nakon sezone u Partizanu u leto 2023. prešao u Dalas Maveriks?“, nakon što je prethodne večeri Dante Egzum bio predmet pitanja postavljenog u kvizu Potera. Dok su u Poteri takmičar i tragačica Milica Jokanović znali odgovor na pitanje, takmičar Najslabije karike imao je „blokadu“ te se, iako navijač Partizana, nije setio tačnog odgovora.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track