NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. MARTA: Device će raskrinkati kolege koje im RADE IZA LEĐA, Vage će biti pod VELIKIM PRITISKOM
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. MARTA: Device će raskrinkati kolege koje im RADE IZA LEĐA, Vage će biti pod VELIKIM PRITISKOM

Zanimljivosti -

Rakovi će u narednoj nedelji sređivati jednostavne stvari koje su drugi zakomplikovali. Istaknuta je različitost mišljenja u vašoj radnoj sredini - pristanite na kompromise, ako drugačije ne ide.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Merkur je u vašem znaku! Probuđena ambicioznost vodiće vas prema sve konkretnijim ciljevima. Pokazaćete se kao neustrašiv borac, iznenađujući s oštrinom i željom za uspehom.

Ljubav: Nemojte da dozvolite da vam spoljne okolnosti naruše privatni odnos. Klonite se neutemeljene ljubomore za koje nemate valjanih razloga. Vaša veza će biti stabilnija ako odvojite poslovne stresove od ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Uprkos psihičkom umoru, Ovnove će pokretati velika motivacija pa će stalno biti u pokretu. Zabavljajte se u društvu, gde ćete se najbolje oslobađati nagomilanog stresa.

Najbolji dan: 12. mart

Najlošiji dan: 10. mart

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Stvari koje se trenutno odvijaju u vašem životu ne privlače pažnju okoline, ali za vaš lični rast presudne. Pazite na finansijske posledice svojih odluka.

Ljubav: Nemojte patiti zbog stvari koje su iza vas. Okrenite se društvu i zanimljivim poznanstvima u kojima se krije prilika za novu ljubavnu vezu i nov, strastven početak. Bikovi u braku, ne gnjavite partnera situacijama iz njegove ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Izbegavajte prevelike psihofizičke napore. U danima ste pojačanih iscrpljenja pa je dobro štedeti energiju. Pazite na kičmu, zube i kosti, a neki će imati tegoba sa sinusima.

Najbolji dan: 14. mart

Najlošiji dan: 11. mart

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Naklonjeni Merkur podariće vam sjajnu koncentraciju, neophodnu za snalaženje u sadašnjim trenucima. Malim koracima napredujte prema boljoj budućnosti.

Ljubav: Porast emotivnog samopouzdanja mogao bi da vas nagna u potragu za novim ljubavnim iskustvima. Slobodne Blizance će iznenaditi udvaranje osobe koju doživljavaju kao prijatelja. Ipak, proteći će još neko vreme dok ne dođe do zbližavanja.

Zdravlje: Vladavina Riba može vam prouzrojivati nezadovoljstvo ili umor, ali Merkurova pozitivna energija poziva vas na zabave i druženja. Ako bude lepih dana, prošetajte se.

Najbolji dan: 16. mart

Najlošiji dan: 10. mart

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Rakovi će sređivati jednostavne stvari koje su drugi prilično zakomplikovali. Istaknuta je različitost mišljenja u vašoj radnoj sredini - pristanite na kompromise, ako drugačije ne ide.

Ljubav: Naklonjena Venera vam daje dodatan impuls energije pa ćete uživati u ljubavi i romantičnim zbivanjima. Rođeni u avgustu u posebnoj su prednosti jer im planete daju zamah osećajnosti i seksualnosti.

Zdravlje: Mogle bi da vas muče neke stare hronične boljke – ako budu uporne, svakako posetite lekara. Pripazite se neke jače prehlade i pada imuniteta.

Najbolji dan: 11. mart

Najlošiji dan: 13. mart

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Spoljne okolnosti će vas terati na povećan rad. To je dobro jer na taj način postajete deo novih radnih zbivanja u kojima će biti mesta za vaše vrednosti i dokazivanja.

Ljubav: Slobodnim Lavovima ne preporučujemo riskantne poteze. Ostanite na udaljenosti, čekajte potez druge strane i biće vam jasnije šta treba da učinite. U brakovima je sve više napetosti, ali s ovom nedeljom emotivne napetosti počinju da popuštaju.

Zdravlje: U napetom ste periodu u kojem vas prate stres i nervoza na svakom koraku. Pazite se probavnih tegoba i sa srcem i pritiskom, a i koža lica mogla bi da vam bude osetljiva.

Najbolji dan: 12. mart

Najlošiji dan: 15. mart

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Rizične okolnosti i problematičan odnos s drugima traže od vas više umerenosti. No bićete dorasli svakoj situaciji, čak i raskrinkati one koji vam rade iza leđa.

Ljubav: Moguće su nove ljubavi, ali koje će biti prožete ljubomorom i dubokim osećanjima. Device u braku bi mogli da pritisnu porodični problemi. Priznajte kad niste u pravu jer će to vaš partner znati da ceni.

Zdravlje: Osećaćete napetost i nemir ne znajući im uzrok. Pokušajte da se opuštate manje agresivnim vežbama, kao što su na primer joga i vežbe istezanja.

Najbolji dan: 14. mart

Najlošiji dan: 10. mart

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Posvetite se zarađivanju ili poslovima koji vam daju osećaj sigurnosti. Dok ne rešite pitanje svoje profesionalne budućnosti, držite se onoga što funkcioniše i u šta ste sigurni.

Ljubav: Ako vas je prošlost opekla, nemojte odbacivati prilike za novi uzlet. Ono što izgubite na jednoj strani, dobićete na drugoj. Ne svađajte se s bračnim partnerom jer će problemi nepotrebno eskalirati.

Zdravlje: Rastrzani ste na sve strane, pritiska vas gomila obaveza i ljudi koji vas stalno nešto trebaju. Morate da pronađete mira za sebe i svoj odmor. Srećom, Mars je Vagama naklonjen pa ćete imati energije.

Najbolji dan: 16. mart

Najlošiji dan: 13. mart

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Ovo je odlična nedelja za praktične profesionalne odluke. Radićete više od uobičajenog pa se na vreme organizujte i oslonite na proverene saradnike.

Ljubav: U ljubavi ste strastveniji nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost. Razmišljaćete ili barem sanjariti o avanturi s osobom koju kratko poznajete. Želje bi ubrzo mogle da vam postanu stvarnost pa ćete se naći u željenom zagrljaju.

Zdravlje: Vladavina Riba čini Škorpije zdravim i otpornim, iako Mars upozorava na psihički umor ili tegobe s glasnim žicama i disanjem. Što više se krećite na svežem vazduhu.

Najbolji dan: 11. mart

Najlošiji dan: 15. mart

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Ako se bavite umetničkom profesijom, krasiće vas inspiracija i želja za uspehom. Puni ste motivacije i energije kojom privlačite druge kolege, koje rado slede vaš tempo.

Ljubav: Nedaće koje vam se događaju teraju vas na pozitivnu promenu. Početkom nedelje Strelčevi bi mogli da uđu u novu vezu ili okrenu novi list u postojećoj. Daćete partneru novu priliku, a tome će prethoditi razgovor u četiri oka.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, što se vidi i na vašem veselom raspoloženju. Zdravlje vam je jako dobro, a ako ste bili bolesni, uspešno i brzo ćete se oporaviti.

Najbolji dan: 12. mart

Najlošiji dan: 16. mart

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: U dobrom ste periodu, ali neke poslovne situacije se ipak ne odvijaju po planu. Budite strpljivi jer su zastoji privremeni pa na njih tako i gledajte. Neki Jarčevi bi mogli da budu kandidat za bolje radno mesto.

Ljubav: Bićete motivisani da pokrećete stvari, da se dokazujete i pokazujete, delite savete i družite se. Vaš živahan duh privlačiće brojne udvarače i otvarati nove ljubavne kombinacije. Neko iz porodičnog kruga upleće se u vaš brak.

Zdravlje: Mogla bi da vas muči izraženija nesanica ili unutrašnje nezadovoljstvo. Pazite na grlo i glasne žice, odevajte se primereno vremenskim prilikama.

Najbolji dan: 14. mart

Najlošiji dan: 10. mart

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Nećete pogrešiti ako se okušate u poslovima koji nisu bliski vašoj struci i dosadašnjem radu. Oslobodite se nesigurnosti koju u vama pobuđuju neki zlonamerni ljudi.

Ljubav: Ljubavna osećanja od strane osobe koja vam se sviđa, biće vam uzvraćena. Za Vodolije koje su u vezi - partner je spreman za zajednički život i osnivanje porodice, ali pitanje je koliko ste vi spremni. Dobro je da se preispitate.

Zdravlje: Mars je i dalje u vašem znaku pa ste puni energije i u pokretu. No bilo kakvim preterivanjem mogli biste da se iscrpite, stoga neka u vašem životu bude i više odmora.

Najbolji dan: 16. mart

Najlošiji dan: 15. mart

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Sposobni ste za velike stvari pa je moguće napredovanje i češći kontakt s osobom na višem položaju. Ipak, pripazite na svoj samouveren ili čak drzak nastup.

Ljubav: Venera u vašem znaku pomoći će vam u sređivanju ljubavnih problema, a samcima da nekog upoznaju i zaljube se. Vaša prava osećanja su i dalje tajna, ali nemojte biti toliko zatvoreni u sebe.

Zdravlje: Pred Ribama su prijatni dani pa na loše zdravlje nećete moći da se požalite. Krasiće vas optimizam pa ćete problemima prilaziti puni vedrog duha i optimizma.

Najbolji dan: 11. mart

Najlošiji dan: 16. mart

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track