DOBRO PAZITE ŠTA RADITE JER STIŽE POMRAČENJE SUNCA: Evo kako će ovaj ASTROLOŠKI DOGAĐAJ uticati na svaki horoskopski znak
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

DOBRO PAZITE ŠTA RADITE JER STIŽE POMRAČENJE SUNCA: Evo kako će ovaj ASTROLOŠKI DOGAĐAJ uticati na svaki horoskopski znak

Zanimljivosti -

Ponedeljak, 8. april, označava važan astrološki događaj - prvo ovogodišnje pomračenje Sunca koje će biti vidljivo na području Meksika, SAD i Kanade. Pomračenje Sunca u astrologiji označava vreme promena, haosa i napretka. U nastavku otkrivamo kako bi pomračenje moglo da utiče na svaki horoskopski znak.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca ispuniće Ovnove energijom i doneće im neočekivane prilike za karijeru. Ovo je vreme kada je važno biti otvoren za nove ideje i saradnje. Budite spremni da prihvatite izazove, jer će vas oni odvesti prema važnom ličnom rastu.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bikove nadolazeće pomračenje podstiče na samorefleksiju i preispitivanje sopstvenih ciljeva. Možda ćete osetiti potrebu za putovanjem ili učenjem novih stvari, ali morate da potisnete te potrebe i fokusirate se na razvoj svog unutrašnjeg sveta.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca podstaći će Blizance da dovedu svoj život u red. Bilo da se radi o promeni prehrambenih navika ili prekidu veza s toksičnim ljudima, fokusirajte se na sebe i svoju dobrobit.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca imaće veliki uticaj na poslovnu karijeru Rakova. Ako vam se pojave prilike za napredak, zgrabite ih bez oklevanja.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Lavovi bi mogli da osete potrebu za preispitivanjem svojih dnevnih rutina. Iskoristite ovo vreme za učenje novih stvari i širenje svojih horizonata. Isplanirajte putovanje ili upišite novi kurs.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Za Device pomračenje donosi promene u ličnim odnosima. Otvorite svoje srce i um za nove doživljaje. Ovo je takođe dobar period za rad na projektima koji zahtevaju kreativni pristup.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vagama pomračenje donosi ličnu transformaciju i nove početke. Razmislite o tome kako možete da poboljšate svoje odnose s drugima i kako da uvedete harmoniju u svoje životno okruženje.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca istaći će važnost pravilne komunikacije. Možda ćete otkriti nove načine kako da izrazite svoje ideje ili kako da rešite nesporazume s kolegama. Ključna je otvorenost prema novim saznanjima, kao i miran pristup razgovorima.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Strelčevi bi mogli da se osećaju kreativnije nego inače. Uložite svu strast u kreativne projekte i nove poslovne ideje. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Za Jarčeve pomračenje Sunca označava vreme ličnog preispitivanja. Ovo je idealna prilika za razmišljanje o tome kako da poboljšate i ojačate porodične odnose.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolije bi mogle da osete potrebu za povlačenjem iz javnosti. Slušajte svoju intuiciju i uzmite pauzu kako biste se posvetili sopstvenom blagostanju.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Za Ribe pomračenje donosi pitanja o finansijskoj stabilnosti i ličnim vrednostima. Budite zahvalni na onome što imate, kako biste privukli pozitivne promene u svoj život.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track