5 STVARI KOJE NE TREBA RADITI U AVIONU: Stjuard objasnio zašto, a pomenuo i kratke pantalone: "To je baš užasno..." (VIDEO)
Foto: TiktOK/tommycimato

dobro je znati

5 STVARI KOJE NE TREBA RADITI U AVIONU: Stjuard objasnio zašto, a pomenuo i kratke pantalone: "To je baš užasno..." (VIDEO)

Zanimljivosti -

Stjuard Tomi Simato je na TikToku otkrio pet stvari koje nikad ne bi trebalo da radimo u avionu. Pratioce je šokiralo to što je napomenuo da izbegavaju da nose kratke pantalone, jer s dolaskom toplog vremena, one su omiljeni odevni predmet.

- Nemojte nositi kratke pantalone, zbilja. Golom kožom dotičete površine prepune bakterija koje se ne čiste - rekao je Tomi, pa sličan savet dao i za one koji vole da naslone glavu i spavaju na prozorskom staklu.

Stjuard Tomi, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

- Nemojte dirati dugme za puštanje vode u toaletu golim rukama. Ljudi nemaju higijenske navike i to može biti jako prljavo. Uzmite komad WC papira i preko njega pustite vodu.

Uz savete za borbu protiv bakterija, Tomi kaže da ne zaboravite uz sebe da imate barem pola litre vode dok ste na letu, jer je hidratacija jako važna.

- Takođe, ako vam nije dobro, povraća vam se ili nešto slično, nemojte se ustručavati da pozvati osoblje. Mi smo tamo kako bi vam pomogli i olakšali let - zaključio je stjuard.

Stjuard Tomi, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

- Ne čistite li vi avione nakon svakog leta? Ovo je užasno čuti - upitao je jedan od pratilaca, na što mu je Tomi odgovorio da čiste, ali u slučaju da nekome promakne neka od površina, da putnici budu oprezni.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.J.)

Bonus video:

06:04

PANIKA! PILOTI ZASPALI ZA KOMANDAMA, AVION SA 150 PUTNIKA LUTAO PO NEBU! Ignjatović: Radili su do granica izdržljivosti kao roblje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja