POSLALA JE ČETIRI PRIJAVE ZA POSAO, A ONDA SHVATILA ZAŠTO SE NIKO NIJE JAVIO: Kad je videla gde je POGREŠILA, počela da PLAČE
Foto: TikTok/vegeclaireian

UPS!

POSLALA JE ČETIRI PRIJAVE ZA POSAO, A ONDA SHVATILA ZAŠTO SE NIKO NIJE JAVIO: Kad je videla gde je POGREŠILA, počela da PLAČE

Zanimljivosti -

Studentkinja iz Kalifornije rasplakala se nakon što je shvatila da četiri radne biografije koje je poslala uz prijave za posao imaju malo verovatan prilog - fotografiju pop ikone Majli Sajrus.

"Bila sam u šoku što mi je to promaklo", rekla je 21-godišnja Kler Šmit iz Orandž Kauntija za Kennedy News o svom gafu, prenosi New York Post.

Kler Šmit
foto: Printscreen TikTok

Studentkinja Univerziteta Čapman tražila je poslove na postdiplomskim studijama pre završetka studija filozofije, psihologije i obrazovanja ranije ove godine. Šmit se prijavljivala za četiri mesta za predškolske vaspitačice kada je odlučila da uzme "malu pauzu" i pregleda društvenu mrežu X, nakon čega je naišla na fotografiju Majli Sajrus u kombinezonu s konjem.

Kler Šmit
foto: Printscreen TikTok

"Otvorila sam drugi prozor, otišla na Tviter i videla ovaj tvit", rekla je Kler, "Pomislila sam: 'Oh, to je smešna slika Majli Sajrus". Odlučila je da je sačuva kako bi mogla da je pošalje svojim prijateljima, ali dogodila se katastrofa kada je pokušala da povuče sliku pevačice na svoju radnu površinu, i nenamerno ju je ispustila na karticu koju je koristila za svoj CV, a da nije primetila. Završila je na drugoj stranici njenog CV-a, gde je navela svoje akademske kvalifikacije.

"Upravo sam završila s uređivanjem svog CV-a po milioniti put i zaista ga napravila savršenim", rekla je Šmit. "Tada sam preuzela svoj CV kao PDF. Bio je duži od jedne stranice, tako da nisam gledala drugu stranicu i nisam je uočila".

Kler Šmit
foto: Printscreen TikTok

Zatim se prijavila na četiri radna mesta i otkrila da je napravila ogromnu grešku.

"Skrolovala sam malo nadole pre nego što sam zatvorila tab i tada sam to videla. Pogledala sam da proverim da to nije dokument koji sam poslala i, nažalost, bio je", rekla je. "Nije bilo načina da ga zamenim ili izbrišem".

Ambiciozna pedagoškinja rasplakala se od šoka zbog incidenta, koji ju je razbesneo jer čak nije ni velika obožavateljka Majli Sajrus i samo je mislila da je slika smešna. Da stvar bude gora, Šmit kaže da joj se "nisu javili ni s jednog posla na koji se prijavila". Naknadno je obavestila svoju porodicu o fijasku u nadi da će dobiti malo saosećanja, samo kako bi se oni nasmejali njenoj nevolji.

(Kurir.rs/ New York Post/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track