ZAVRŠIO SE RETROGRADNI MERKUR, SADA JE PRAVO VREME ZA ULEPŠAVANJE! Astrološkinja tvrdi: Ovi znakovi će doživeti VELIKU promenu
Foto: Shutterstock

kurir televizija

ZAVRŠIO SE RETROGRADNI MERKUR, SADA JE PRAVO VREME ZA ULEPŠAVANJE! Astrološkinja tvrdi: Ovi znakovi će doživeti VELIKU promenu

Zanimljivosti -

Danas se završio retrogradni merkur, pa za sve ljude koji se interesuju za horoskop zanima kakav ih period sada očekuje.

Detaljno o narednim danima, ali i komplikacijama koje će zadesiti pojedine znake, pričala je gošća "Pulsa Srbije" Ana Rakić Đuričić, astrolog.

- Danas, 26. aprila, završava se retrogradni hod merkura u ovnu, naravno, sada mogu da se raduju, pre svega, pripadnici vatre. Dakle, pored ovna, tu su lav i strelac. Pritom, mesec je u sazvežđu strelca, pa mesec donosi nove i dobre mogućnosti, a najpre predstavnicima vatre. Ako pričamo uopšteno, pojedine komplikacije mogu doživeti predstavnici riba, a blizanci krajem meseca, odnoson tridesetog, a tu su i device - započela je Rakić.

03:17

ZAVRŠIO SE RETROGRADNI MERKUR, SADA JE PRAVO VREME ZA ULEPŠAVANJE! Astrološkinja tvrdi: Ovi znakovi će doživeti VELIKU promenu

Potom je obrazložila na šta je mislila pod time da će biti bolje nekim znakovima:

- Pre svega u emotivnom segmentu, a jako su bitni 29. i 30. april jer venera ulazi u sazvežđe bika, a inače venera upravlja bikom i vagom, pa samim tim donosi dobre mogućnosti da se neki naši planovi, želje i afiniteti izgrade na bolji način. Dakle, podoban period za zaljubljivanje je vodolijama, vagama i blizancima. Kod bikova možemo očekivati promene, ne samo iznutra, već i spolja. Naravno, to najviše interesuje žene, tako da je sada pravi period za neko ulepšvanje, ukrašavanje, transformacije. Što se tiče pomenutih komplikacija, ribe prati tranzit saturna, opet zavisi individualno, ali neke osobe se žale, imaju problema, otvaraju se u porodici i poslu. Potom, kada naiđu dobri tranziti, oni te probleme i rešavaju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track