POSLE OVOGA "HARIJA POTERA" VIŠE NIKAD NEĆETE GLEDATI ISTIM OČIMA Isplivao snimak koji je sve ŠOKIRAO: "Voldemort izgleda slatko"
Foto: Twitter/itsme_urstruly

IZA KULISA

POSLE OVOGA "HARIJA POTERA" VIŠE NIKAD NEĆETE GLEDATI ISTIM OČIMA Isplivao snimak koji je sve ŠOKIRAO: "Voldemort izgleda slatko"

Zanimljivosti -

Jedan korisnik na društvenoj mreži X objavio je videe scena sa snimanja filmova koje nisu obrađene, a među njima i scene iz sada već kultnih filmova serijala o Hariju Poteru.

Peđa Bjelac, Hari Poter
foto: Warner Bros. / Heyday Film / AFP / Profimedia

Na društvenim mrežama kruže video snimci kako izgleda snimanje filmova, pa je prikazano kako sirovi materijal bez specijalnih efekata i često u studijima, koji se popularno zovu "zelene sobe", postaje scena koja nas oduševi i kojoj se često vraćamo.

Videi su izazvali brojne komentare korisnika ove društvene mreže, neki su razočarani jer im je prikazivanje realnosti koju ne vidimo na filmu razbilo magiju, dok su drugi oduševljeni i ceo proces pravljenja scena nazivaju "holivudskom magijom"

"Još jedna scena iza kamera, ovaj put scena iz Harija Potera koju nikada nisam video, holivudska magija", "Ove scene me teraju da film odgledam ponovo!", "Gledajući ovo, Voldemort izgleda slatko", "Ne želim ovo da vidim, ruši mi maštu" samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, serijal filmova o Hariju Poteru koji su snimani prema knjigama slavne spisateljice Džoan Ketlin Rouling, objavljivani su od 2001. do 2011. godine. Iako je prošlo 13 godina od objavljivanja poslednjeg filma, priča o Hariju Poteru i dalje izaziva veliku pažnju javnosti, pogotovo mlađih generacija.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track