DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Ovnovi ulaze u trajnu vezu, Bikovima stiže NOVAC, a ovaj znak očekuje BURAN DAN na svim poljima!
Dnevni horoskop, Foto: Shutterstock

astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Ovnovi ulaze u trajnu vezu, Bikovima stiže NOVAC, a ovaj znak očekuje BURAN DAN na svim poljima!

Zanimljivosti -

Ovog četvrtka zvezde su blagonaklone prema svim horoskopskim znacima. Iskoristite ovu situaciju kako biste ispunili sve što ste planirali ili priželjkivali.

Ovo je detaljan dnevni horoskop za četvrtak 13. jun 2024. godine.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Pravite reorganizaciju u svom poslu. Još se dajete i nemate nameru da u tome prestanete kada je regrutacija novih kolega u pitanju, bar za neko vreme. Kasnije, možete svoje aktivnosti da svedete na minimum.

Ljubav: Više se bave sa drugom stranom, jer tajna ljubavna veza je vaš karmički zadatak koji morate da sprovedete.

Zdravlje: Solidno, ovaj put.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji, možete imati plasman, koji će biti priznat u širokoj javnosti. Možete pokupiti značajne nagrade za svoja zalaganja i to još, dobro naplatiti. Očekujte finansijski priliv u svakom slučaju.

Ljubav: Strastvena ljubavna veza preko polja posla je nešto što možete da očekujete. Ne možete da se izborite sa svojim emocijama ovaj put.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Imate dovoljno dobar stav za sve što budete morali da prođete u narednom periodu i da naravno naučite kako da se izborite sa stresom koji vas očekuje. Ne morate da se dezavuišete neposrednim činjenicama koje vam dostavljaju kolege.

Ljubav: Oni koji budu sami, mogu očekivati malo lošije stanje jer će imati psihički pritisak zbog mogućih trauma koje su ranije stečene. Sve u svemu, očekujte buran period.

Zdravlje: Problem sa disajnim putevima.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Neke ponude vas neće ostaviti ravnodušnim. Imali ste već neke šanse, ali ste možda odbijali čekajući bolju poslovnu ponudu. Volećete da radite i da se nesebično dajete ovaj put.

Ljubav: Imate solidne prilike, kada su izlasci u pitanju a isto tako za neku jaču ljubavnu vezu. Još je sve u suštini na nivou flerta. Na ozbiljnu priliku ćete sačekati ovaj put.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Imaćete dovoljno naglašenu komunikaciju i na taj način ćete sticati novac. Imate potrebu da kanališete energiju na jako konstruktivan način, a put koji ste izabrali je odlična solucija za tako nešto.

Ljubav: Nailazite na čudne partnere, koji ponekad mogu odjednom da se pojave i da nestanu. Ovaj put se može ponoviti tako nešto.

Zdravlje: Moguća aritmija.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Ukoliko ste nezaposleni a tražite dodatni ili bilo kakav posao, možete imati sreće da vam se želje ostvare. Bićete spremni da dobro zasučete rukave kada je nova poslovna šansa u pitanju.

Ljubav: Od vas se traži da nađete način da se izvučete iz trenutne pozicije koja može mnogo dobrog da vam donese, ali samo ukoliko budete znali da se dobro postavite ovaj put.

Zdravlje: Psihosomatski problemi.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav: Oni koji su već zaposleni mogu da imaju dosta novih poslovnih šansi i da se upuste mnogo širu lepezu rada, koja donosi mnogo sitnog novca. Nećete očajavati ukoliko se neko dodatno uvuče u vaš poslovni projekat.

Posao: Možete da upoznate novu osobu, preko polja posla i da se to pretvori u jaču ljubavnu vezu. Nemate nameru da se osećate iznevereno kada je bivši partner u pitanju. Sa razlogom je bivši.

Zdravlje: Opuštajte se ponekad.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Na polju finansija se još uvek držite solidno, ali možete očekivati povremene nepijatnosti. Pomoć starije ženske osobe bi vam dobro došla. Ukoliko je jedan Jarac spreman da vam pomogne budite otvoreni za ovu saradnju.

Ljubav: Pokazaćete emocije i tu nije problem nego u vašoj analitičnosti, koja ume da bude razarajuća kada su odnosi u pitanju. Možete biti pomalo teški partneru.

Zdravlje: Nervozni ste.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Uvođenje novog sistema ide jako teško, pa se spremite na dodatna otežanja. Još uvek dobijate sitan novac u odnosu na ono čime se bavite i koliko energije ulažete. Biće bolje da se strpite.

Ljubav: Po prirodi umete da budete izuzetno tolerantni, pa samim tim se i kod partnera smanjuje tenziju i može da dođe do veće simbioze u vašoj vezi.

Zdravlje: Nemate loše aspekte na polju zdravlja.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Oni koji su angažovani još uvek imaju otežanja na polju posla, jer ne žele da menjaju svoj stav kada je u pitanju ego, koji je poprilično jak i nepopustljiv. Ukoliko želite veće promene, one mogu ići vrlo teško.

Ljubav: Privlačite partnere, koji su veoma materijalne prirode. Ovo može biti samo jača reakcija, kroz uticaj ogledala u vašem slučaju. Ništa nije slučajno.

Zdravlje: Proveravajte krvni pritisak.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Povoljne prilike, koje vam se plasiraju donose vam veću satisfakciju i naravno dobro naplaćen trud, koji ulažete ovaj put. Bićete dosta srećne ruke. Vaš trud će se isplatiti kako već uviđate.

Ljubav: Niste navikli da budete drugi u odnosu. Volite da dominirate, pa dolazite u sukob sa drugim ljudima zbog sitnica, koje umeju da vas dosta iznerviraju.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Isuviše se dajete da se ponekad uviđa pomalo mazohistički karakter u vašem ponašanju. Niste vi krivi za to kako vam je Mars postavljen, jer uviđate pomalo loše aspekte, koji vas opterećuju trenutno na polju posla.

Ljubav: Prag tolerancije je tokom narednog perioda izuzetno nizak kod vas. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi imate utisak, da je partner sve nervozniji.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

(Kurir.rs/Zajecaronline.com/M.J)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track