MLADOŽENJA ODRŽAO SVADBU IAKO GA MLADA OSTAVILA PRED OLTAROM: Par dana pred venčanje nastao KARAMBOL, a ovo je razlog (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATNA PRIČA

MLADOŽENJA ODRŽAO SVADBU IAKO GA MLADA OSTAVILA PRED OLTAROM: Par dana pred venčanje nastao KARAMBOL, a ovo je razlog (VIDEO)

Zanimljivosti -

Pavel Tsoi, mladoženja iz Astane, ipak je nedavno održao svadbeno veselje uprkos tome što nije imao kome da stavi prsten na ruku.

Naime, kako prenose kazahstanski mediji, izabranica njegovog srca predomislila se nekoliko dana pre venčanja, na šta su on, njegova porodica i njegovi prijatelj odgovorili na neobičan način.

Budući da je ionako sve već bilo plaćeno, odlučili su da se svejedno okupe i dobro zabave uz muziku i ples, a podršku ostavljenom mladiću pružio je i voditelj programa:

"Danas je divan dan, danas slaviš svoju slobodu", poručio mu je.

Kako se mladić zaista osećao iznutra, možemo da pretpostavimo, ali suzu nije pustio čak ni kada je pred njega stigla svadbena torta koju je morao da iseče sam, bez njene ruke da mu pomogne.

Portal Kursiv u međuvremenu je dodao informacije da se Pavel s neimenovanom devojkom prethodno zabavljao samo dva meseca pa u nastavku naglasio da se ona na njega naljutila jer nije hteo da poštuje njene želje vezane za broj gostiju.

Devojku je, navodno, uznemirilo to što joj Pavel nije omogućio da na venčanje pozove sve drage joj ljude, pa se od njega oprostila uz reči: "Ili ćeš zvati moju rodbinu ili ću otkazati venčanje. Naći ću još 20 muževa, ali niko mi neće zameniti roditelje", preneo je Kursiv.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

00:53

Mladenci stigli na crkveno venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track