100% PRIRODNO I EFIKASNO: Deluje na uzrok, a ne na simptom!
Foto: Profimedia

Zdravlje

100% PRIRODNO I EFIKASNO: Deluje na uzrok, a ne na simptom!

Život -

Savremeni način života nalaže svakodnevnu nadoknadu, za život, važnih materija u organizmu. Dodatak koji bi doveo do korekcije poremećenog metabolizma ćelija i uspostavljanja njihove normalne funkcije najčešće moramo da uzimamo kroz različite suplemente i vitamine.

Regenracija organizma je moguća, ali njoj mora da prethodi čišćenje toksina iz organizma. Revolucionarni, 100 odsto efikasni i 100 osto prirodni proizvodi koji deluju na sve sisteme i organe, i to delujući na uzrok, a ne na simptom su Vision proizvodi. Oni deluju na ćelijskom nivou, čisteći, hraneći i štiteći organizam.

Vision proizvodi već neko vreme nalaze se na tržištu, a u njihovu delotvornost uverili su se mnogi korisnici širom sveta. Osim što su potpuno prirodni proizvodi, proizvedeni su i po GMP standardu (najvišem svetskom standardu kvaliteta) u proizvodnji BAD-a (biološki aktivnih dodataka hrani). Vision proizvodi testirani su na Ruskoj akademiji medicinskih nauka, gde je dokazana efikasnost, ali i bezbednost pomenutih proizvoda.

Vision preparati proizvode se posebnom Kriogenom tehnologijom drobljenja, odnosno zamrzavanja biljaka u tečnom azotu na -196°C . Na istoj ovoj temperaturi, inače se čuvaju i organi za transplantaciju, što omogućava da čak 97 odsto aktivnih materija bude sačuvano, te da one kasnije unoseći se u oranizam ispunjavaju svoje lekovito dejstvo imajući pritom efekat ”žive biljke”.

Iz široke palete Vision proizvoda predstavljamo Detox+, Nutrimax+ , Antiox+ , Cardio Drive.

foto: Promo

Detox+ aktivira sistem za čišćenje organizma na ćelijskom nivou, što rezultira eliminacijom toksina i poboljšanjem ćelijske aktivnosti.

Njegov aktivni sastojak je mačija kandža (Uncaria tomentosa).

Detox+ poboljšava detoksikacionu funkciju jetre i creva, pospešuje izbacivanje toksina, efikasno čisti organizam nakon tretmana sintetičkim medicinskim sredstvima Detox+ omogućava fino, neagresivno čišćenje organizma, bez iscrpljujućeg dejstva i poremećaja rada želuca. Proizvod normalizuje rad imunog sistema, obezbeđujući zaštitu organizma od nepovoljnih faktora okoline. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 3.255 rsd.

foto: Promo

Nutrimax+ ima blagotvorno dejstvo na urogenitalni sistem.

Normalizuje rad urogenitalnog sistema.

Ima diuretičko dejstvo.

Nutrimax+ je kreiran je da smanji rizik od bolesti urogeni- talnog sistema i da omogući normalan rad bubrega. Njegovo dejstvo na ćelijskom nivou pomaže u rešavanju urogenitalnih problema.Izbalansirani kompleks biljnih komponenata smanjuje rizik nastanka infekcija i upalnih procesa u urogenitalnom sistemu. Sprečava stvaranje peska i kamena u bubregu. Normalizuje diurezu i ispoljava diuretičko dejstvo. Za razliku od sintetičkih preparata, biljne komponente proizvoda Nutrimax+ ne deluju agresivno: ne narušavaju balans životno važnih elektrolita, imaju efekat čuvanja kalijuma u organizmu. Može da bude vaš po ceni od samo 3.255 rsd. Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Antiox+ je snažan antioksdantni sistem jedinstvenog sastava, kreiran da se suprotstavi dejstvu slobodnih radikala na ćelijskom nivou. Antiox+ pokreće antioksidantni mehanizam čelije, čime sprečava njeno oštećenje, kao i prevremeno starenje.

Bioaktivni dodatak ishrani obezbeđuje zaštitu delovanja negativnih faktora iz okolne sredine, kao što su zagađenost vazduha, radijacija, zračenje, UV ­zraci, kao i pogubno delovanje duvanskog dima. Otklanja stres i umor. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, jača zidove krvnih sudova i kapilara.Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 3.255 rsd.

Otklanja stres i umor , pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, koji mogu da razore čelije našeg organizma, čime mogu dovesti ne samo do prevremenog starenja, več i do opasnih oboljenja.

  • Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala
  • Sprečava procese preranog starenja ćelija
  • Smanjuje negativna dejstva UV­zraka i radijacije
  • Omogućava regeneraciju ćelija
foto: Promo

Cardio Drive je jedinstven proizvod koji ima čvrstu i tečnu kapsulu bez želatina životinjskog porekla. Stvoren u saradnji sa profesorom MARTINOM MIDDEKEOM – jednim od najvećih evropskih stručnjaka u oblasti kardiologije. Zahvaljujući mnogobrojnim istraživanjima, sprovedenim po čitavom svetu u toku poslednjih 40 godina,stvoren je superproizvod za podršku zdravlja srca. On sadrži maksimalnu količinu očišćenih prirodnih proizvoda. Za stvaranje ovog proizvoda za jačanje zdravlja, korišćene su komponente u obliku koji se najbolje usvaja, bez konzervansa, glutena i GMO-a. Ovo je veoma moćan proizvod sa maksimalnom biodostupnošću i efikasnošću. Pravilan rad kardiovaskularnog sistema je od životne važnosti za optimalno funkcionisanje apsolutno svih sistema i organa ljudskog organizma.

foto: Promo

Cardio Drive ima sledeće dejstvo:

  • Normalizuje arterijski pritisak
  • Razređuje krv i poboljšava cirkulaciju
  • Smanjuje upalu zidova krvnih sudova
  • Poboljšava lipidni sastav krvi
  • Optimizira rad srčanog mišića
  • Reguliše srčani ritam
  • Ima veoma izraženo antioksidantno dejstvo
  • Smanjuje sadržaj šećera u krvi
  • Ima opšte umirujuće dejstvo na centralni nervni sistem
  • Ubrzava razmenu materija
  • Čisti organizam i štiti jetru
  • Poboljšava varenje hrane
  • Jača imuni sistem

Možete da ga poručite OVDE po ceni od 12.305 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track