DERMATOLOZI DELE POKLONE I DAJU SAVETE KAKO SE ŠTITITI OD SUNCA: Doktori i novinari se takmiče u vožnji električnih bicikala!
Foto: Profimedia

Čuvajte se štetnosti sunca

DERMATOLOZI DELE POKLONE I DAJU SAVETE KAKO SE ŠTITITI OD SUNCA: Doktori i novinari se takmiče u vožnji električnih bicikala!

Život -

Udruženje Roditelja organizuje edukativno-humanitarnu trku električnim biciklima, a u u nastavku kampanje "Ne budi crven kao rak".

Cilj je da što više građana dobije sve važne informacije u borbi protiv štetnog sunčevog zračenja, pa će biti postavljeni informativni štandovi, dermatolozi i pedijatri koji će biti na raspolaganju za korisne savete, a organizatori će deliti edukativne brošure, majice, peškire, balone i kreme za sunčanje.

foto: Kurir

Kampanja i ove godine ima humanitarni karakter, a samo učestvovanje u trci "Uzmite najbolje od sunca" obezbediće prikupljanje sradstava za doniranje najnovijeg električnog bicikla. Trka će se održati na platou ispred TC Ušce u četvrtak 18. jul od 18 časova.

Zahvaljujući Prvoj studentskoj humanitarnoj fondaciji "Osmeh na dar", ta donacija će biti dodeljena jednoj višečlanoj socijalno-ugroženoj porodici iz Srbije.

Organizatori najavljuju da će trka će biti štafetna sa zanimljivim preprekama, a imace i dve ekipe:

ZELENE će predvoditi naši poznati doktori

ŽUTE će predvoditi novinari

Domaćin programa biće voditeljka RTS Dragana Kosjerina, a specijalne sudije košarkaši Rade Zagorac (KK Partizan) i Aleksa Radanov (KK Crvena Zvezda).

Doktori Vladimir Simić iz Hitne pomoći Beograd i dr Nevenka

Dokmanović dermatolog, biće na raspolaganju prisutnima za besplatne savete o zaštiti od štetnog sunčevog zračenja.

Za sve ucesnike i posetioce pripremili smo brojne zanimljive poklone, kao i edukativni materijal na temu suncevog zracenja i kako da uzmete najbolje od sunca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track