NEPODNOŠLJIVO HRKANJE: Hrkala je tako da je leti kada su otvoreni prozori budila komšije... A onda se setila OVOG!
Foto: Promo

NEPODNOŠLJIVO HRKANJE: Hrkala je tako da je leti kada su otvoreni prozori budila komšije... A onda se setila OVOG!

Život -

Hrkanje nije nešto čega ste svesni dok to radite, osim ako se ne zagrcnete u snu, pa se još i probudite i prepadnete jer ne znate šta vas je snašlo. Međutim, vašim ukućanima ili prijateljima sa kojima npr. odlazite na letovanje i delite istu sobu to zaista remeti san. Da li ste znali da hrkanje ipak možete da kontrolišete? Pogledajte OVDE kako!

PRSTEN PROTIV HRKANJA je vaš najbolji saveznik u borbi protiv ove neprijatne pojave. Neverovatno da tako mala stvarčica može da bude od tolike koristi! Pitate se kako funkcioniše? On se ne nosi na prstu, što mnogi pomisle s obzirom da tu reč ima u nazivu, već se nosi na nosnoj pregradi. Otvara nosne šupljine, a to omogućuje da vazduh nesmetano prolazi. Postepeno se prelazi sa disanja kroz usta na disanje kroz nos, te samim tim hrkanje biva sve slabije i slabije i čak nestaje u potpunosti.

Da li to košta čitavo bogatstvo s obzirom da me rešava tolikog problema? Neverovatno, ali ne! Košta samo 590 din!!! A danas po toj ceni može da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo
foto: Promo

Kome je namenjen? Nema ni jedan kontraefekat i mogu ga koristiti i muškarci i žene. Odgovara svim oblicima i veličinama nosa. Izrađen je od silikonskog gela i može dugo da se koristi. Svako jutro ga treba oprati kako se na njemu ne bi zadržavale bakterije.

Dozvolite ljudima sa kojima delite prostor da se odmore – poručite prsten protiv hrkanja sa magnetima pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

( Promo tekst / Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track