ĐOKOVIĆ JE PRVI TENISER SVETA, A NJEGOVA DIJETA JE PRAVA ŠAMPIONSKA: Evo šta jede Nole i zbog koje hrane izdržava po 5 SATI NA TERENU (JELOVNIK)
Foto: Printscreen Instagram

SNAGA ULAZI NA USTA

ĐOKOVIĆ JE PRVI TENISER SVETA, A NJEGOVA DIJETA JE PRAVA ŠAMPIONSKA: Evo šta jede Nole i zbog koje hrane izdržava po 5 SATI NA TERENU (JELOVNIK)

Život -

Proslavljeni teniser Novak Đoković ima specijalni meni koji mu omogućava višečasovno vežbanje i iscrpna takmičenja. Evo šta se sve nalazi u jelovniku prvog reketa sveta.

Njegova svakodnevna ishrana se sastoji od jaja, variva, orašastih plodova, svežeg mesa, ribe, pilećeg mesa, određenih mlečnih proizvoda, voća i povrća.

Žitarice i skrob, kao što su pirinač, kukurus, heljda i krompri, takođe su deo Noletove ishrane, ali izbegava da ih konzumira ukoliko u njima ima aditiva i konzervansa.

"Izgubio sam i kilograme, ali mi je ova ishrana pomogla i da moji pokreti postanu mnogo brži i određeniji, a ja se osećam zaista sjajno", rekao je Novak Đoković u jednom intervjuu.

Doručak:

Kafa ili čaj, grejpfrut, đevrek bez glutena sa krem sirom, jaja pripremljena na koji god način želite, slanina.

Ručak:

Salata, hamburger na grilu, pomfrit, somun ili hleb, ali bez glutena, majonez, ledeni čaj ili kafa.

Užina:

Tanko isečen tvrdi sir ili kačkavalj.

Večera:

Salata, dresing sa uljem i sirćetom, losos pripremljen sa puterom i limunom, smeđi pirinač i povrće. Čokoladni kolačići bez glutena.

Kurir.rs/balkanspress.com/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track