Najnovije vesti

ČESTA UPALA UHA KOD DECE I ODRASLIH: Bezbedan i efikasan način za održavanje higijene
Foto: Promo

ČESTA UPALA UHA KOD DECE I ODRASLIH: Bezbedan i efikasan način za održavanje higijene

Zdravlje

Da li često imate upalu uha i želite da sprečite upalu kod vaše dece? Štapići za uši su jednostavno praistorijski proizvod, koji pravi haos po kući i samo razbacuje bakterije okolo. Uostalom lekari ih uopšte ne preporučuju.

Pa kako onda da očistim uši ako štapići ne rade posao?

Mi imamo super elegantno, praktično i efikasno rešenje. Zove se Find Back čistač ušiju i stvarno ih čisti a ne potiskuje nečistoće unutra.

Prijatno masira i ima rezervne silikonske nastavake, tako da ga može koristiti cela porodica. Ima 16 nastavaka i oni se lako peru. Za razliku od običnih, ovim štapićem ne možete da se povredite jer ima graničnik na silikonskom nastavku koji to sprečava. Nežno se rotira i na taj način efikasno izbacuje nečistoće.

Danas ovaj fantastični FIND BACK čistač ušiju možete poručiti online po AKCIJSKOJ ceni od samo 690 RSD OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Nemojte zanemariti vaše uši , jer one su važne kao i zubi i lice. Mislite o bolestima na vreme, ne samo onda kad krene da vas boli.

Danas ovaj fantastični FIND BACK čistač ušiju možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od samo 690 RSD OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...