Najnovije vesti

TAJNA LAGANIH KORAKA: Bolne i otečene noge više nikada neće biti vaš problem!
Foto: Promo

TAJNA LAGANIH KORAKA: Bolne i otečene noge više nikada neće biti vaš problem!

Zdravlje

Bolesti vena je savremena bolest koja je u top 3 najčešćih bolesti na svetu. Ovaj problem sve više muči mlađe osobe pored starijih, jer su današnje životne navike uznapredovale pojavu ove bolesti.

 

Bolesti vena u procentima:

 

foto: Promo

Pored problema sa venama, česte su i otečene i bolne noge. Stvaranje deformiteta na stopalima, koje utiču na sve druge zdravstvene probleme.

Zato kad ustanovite da je problem već nastao ili ste vrlo mladi a već ne možete da stojite posle samo nekoliko sati, mi imamo rešenje koje je odlično kako za uklanjanje simptoma, tako i za prevenciju ovih bolesti – kompresivne čarape sa rajfešlusom!

 

Kompresivne čarape podstiču cirkulaciju blagom kompresijom na list: rešavaju problem oticanja i bola u nogama, bolova nastalih usled problema sa venama i čestog stajanja. Napravljene su od izdržljivog najlona (jer pamuk bi se brzo „opustio“) i, što je njihova najveća prednost, imaju rajfešlus za lakše oblačenje što je izuzetno važno kada vam noge oteknu i kada je teško navući čarape. U njima nije vruće, jer propuštaju vazduh kako bi vam koža neometano disala. Prsti su otvoreni što ih čini još udobnijim i komfornijim za nošenje tokom celog dana.

 

Gde možete da ih kupite? Ili online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

foto: Promo

Ako vam je posao da dugo stojite ili pešačite, obavezno već danas nabavite svoj par ovih fenomenalnih čarapa. Sprečite probleme sa venama i lošom cirkulacijom na vreme.

 

Danas važi akcijska cena – samo 650 din! Naručite ih online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...