Najnovije vesti

OTIŠLA JE KOD GINEKOLOGA ZBOG JAKIH BOLOVA: Rekao joj je da nikako ne jede OVAJ deo PILETINE! Nije bila svesna OPASNOSTI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK

OTIŠLA JE KOD GINEKOLOGA ZBOG JAKIH BOLOVA: Rekao joj je da nikako ne jede OVAJ deo PILETINE! Nije bila svesna OPASNOSTI!

Zdravlje

Svi znamo da je zdrava, uravnotežena ishrana bitna kako bi se zaštitili od bolesti i ojačali imunitet. Međutim, priča jednog čitaoca otkrila je i da određena hrana utiče na ženske organe. Priču prenosimo u celosti.

“Moja prijateljica je nedavno imala izraslinu u svom stomaku i tokom operacije uklonjena joj je velika cista.

Cista koja je uklonjena bila je ispunjena s tamno obojenom krvlju. Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali je u jako lošem stanju. Povraćala je nekoliko meseci nakon operacije. Otišla je svom ginekologu zbog konsultacija, a on joj je postavio pitanje koje je bilo zbunjujuće.

Ilustracija
Ilustracija foto: Shutterstock

Pitao je da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila sa da, pitajući se kako on može znati za njene prehrambene navike.

”Poznato je da se u mnoge piliće ubrizgavaju steroidi kako bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe ovog društva mogle biti ispunjene, a ta potreba je ništa drugo nego potreba za hranom.

Prema istraživanjima, pilićima se ubrizgava steroid u vrat ili krila. Zato u tim delovima pilića postoji najveća koncentracija steroida.

Takođe, trebali biste znati da ti steroidi imaju strašne posledice na organizam jer ubrzavaju rast. Imaju još opasniji učinak na žene, jer uzrokuju promene u njihovim hormonima, a to dovodi do toga da su žene sklonije rastu ciste na materici i grudima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Prirodna-medicina.info/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...