Najnovije vesti

MAGNETNI SISTEM ZA LEĐA: Rešite se bolova i ispravite držanje – terapija magnetima!
Foto: Promo

MAGNETNI SISTEM ZA LEĐA: Rešite se bolova i ispravite držanje – terapija magnetima!

Zdravlje

Ne možete da uradite ni najjednostavnije stvari? Svako ustajanje iz kreveta vam je veliki problem? Vaš socijalni život nije nikakav? Svako od nas povremeno ima bolove u leđima, ako baš niste oličenje zdravog života i ne trčite 5 km dnevno, ne brinite, imamo rešenje koje će vas preporoditi.

 

Bez obzira što ste trenutno ukočeni i trpite nesnosne bolove, za nekoliko dana vaš život se menja iz korena. Nabavite prsluk sa 24 magneta i istovremeno se rešite bolova, popravite držanje i kvalitet dana.

 

foto: Promo

Prsluk sa 24 magneta se ne vidi ispod odeće, tako da niko ne zna da ga imate. Udruženim delovanjem svih magneta postižete pravilno držanje i prestanak bolova u najkritičnijim tačkama. Magneti su tako raspoređeni da jasno ciljaju na vaše slabe tačke: 10 magneta postavljeno je duž kičme, 4 na ramenima, 6 ka lumbalnom delu i 4 na stomaku. Nosite ga samo 4 sata dnevno i bolovi za vas će postati prošlost.

 

Nabavite prsluk sa magnetima i počnite kvalitetnije da živite. Ne propuštajte život! Pozovite na 011/6 888 999 ili naručite u online OVDE po super sniženoj ceni od 2.490 rsd!

 

 

Promo tekst

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...