Najnovije vesti

MUŠKARCU IZ MOKRAĆNOG KANALA IZVADILI PINCETU OD 4 CM: ZGROZIĆETE se kada čujete kako je tamo dospela, a tek je posle 4 godine otišao kod lekara! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia, Shutterstock

JEZIVO

MUŠKARCU IZ MOKRAĆNOG KANALA IZVADILI PINCETU OD 4 CM: ZGROZIĆETE se kada čujete kako je tamo dospela, a tek je posle 4 godine otišao kod lekara! (FOTO)

Zdravlje
13:42h

Neimenovani pacijent (22) iz Saudijske Arabije, četiri godine pre nego što se javio lekaru je ubacio pincetu u mokraćni kanal. Tvrdio je da nije trpeo nikakve bolove, pa samim tim nije ni imao problem sa stranim predmetom u telu, a tek kada su oni krenuli odlučio je da se javi lekaru.

Lekari su bili šokirani kada su videli šta se nalazi u njegovom mokraćnom, a prema njihovim rečima to čak nije ni prvi slučaj. Naime, neki muškarci uživaju u stavljanju predmeta u svoj penis dok masturbiraju, a to u praksi ima i svoje ime - sondiranje.

Osim toga što ih ubacivanje predmeta u penis se*sualno zadovoljava, lekari ističu da su to u pitanju muškarci sa psihičkim problemima. Zbog osećaja sramote, često traže pomoć tek onda kada se pojave problemi. U ovom slučaju, pacijent je rekao da nije imao nikakve bolove tokom mokrenja i utvrđeno je da je dobrog fizičkog zdravlja.

Operacija je pak, bila više nego zahtevna. Lekari su vršili pritisak na obe strane penisa kako bi zadržali pincetu od 4 centimetra zatvorenom i kako bi je istisnuli napolje i kako ne bi oštetila uretru.

- Pacijent se oseća dobro i preporučeno mu je da se javi psihijatru. On je to, nažalost, odbio. - napisali su lekari.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia/Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...