DA LI I VAS BOLE LEĐA? ONA će vam pomoći da ispravite kičmu i rešite se tegoba!
Foto: Promo

DA LI I VAS BOLE LEĐA? ONA će vam pomoći da ispravite kičmu i rešite se tegoba!

Život -

Od dugog sedenja vas sve vas boli, ne ide vam se na posao i ne priča vam se ni sa kim? Ne brinite, mi znamo kako da vas oraspoložimo uz pomoć samo jednog trika. Pogledajte OVDE!

Fantastična podrška stiže u pravom trenutku. Ona popravlja držanje, ispravlja kičmu i čini dan mnogo produktivnijim, a vaše telo zdravijim. Ona vas drži kad posustanete i ne da vam da klonete. Kako? Oblikom koji prati liniju vaših leđa i „gura“ ih u pravilan položaj. PLUS na sebi ima kuglice koje pružaj osećaj masaže pri naslanjanju na njih. Genijalna potpora sa masažerom odgovara svakoj stolici, sedištu pa čak i fotelji, a može da se poruči OVDE po ceni od samo 890 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999 i stiže već sutradan!

foto: Promo

Ergonomski dizjajn i masažerska svojstva sprečavaju umor na kraju radnog dana i najupornije bolove u donjem delu leđa, produžavaju radni elan i raspoloženje i što je najvažnije vaša leđa su prava. Vi se osećate i izgledate bolje.

Izrađena je od jake metalne konstrukcije i fine prozračne mrežice koja garantuje udobnost i sprečava znojenje.

Oslobodite se bolova u leđima – poručite svoju potporu OVDE po ceni do samo 890 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999 i stiže već sutradan.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track