Isparavanje prostate Tuliјum laserom 200 vati - evolucija u hirurgiji prostate
Foto: Promo

Isparavanje prostate Tuliјum laserom 200 vati - evolucija u hirurgiji prostate

Život -

Preporučuje se od Evropske asocijacije urologa za sve veličine adenoma prostate.

Polovina muškaraca starijih od 50 godina zabrinuto primećuje da se njihova svakodnevna pažnja sve više svodi na mokrenje.

Ne samo tokom dana nego i noću. Otežano mokrenje, sa čestim nagonima ili slabim mlazom, rezultat je uvećanja prostate.

Sve je više muškaraca dobro informisanih o ovoj temi, a malo je onih koji poteškoće u uriniranju prihvataju kao normalnu pojavu svog doba. Većina zna da: ukoliko se pojave problemi s mokrenjem, muškarac treba da poseti urologa. A ukoliko dođe do operacije - laserska hirurgija prostate je najmanje traumatična, a istovremeno daje najbolje rezultate.

Laserska operacija se preporučuje onda kada lečenje lekovima nema više efekta i nalaže se hirurško lečenje. Danas je laserski zrak zamenio potrebu za skalpelom, hirurškim rezovima i šavovima. Medicina je razvila brojne laserske sisteme koji beskompromisno rešavaju problem uvećane prostate. Među njima poslednja reč tehnologije je Tulijum laser 200 vati - on objedinjuje sve prednosti prethodnih generacija lasera, nadograđuje ih, te su zbog toga i njegovi rezultati nenadmašni. Sada dostupno i našim muškarcima – kod specijalista u Laser Medu Beograd.

Tulijum laser odlikuje:

Najveća preciznost - samo 0,2 mm prodiranja u tkivo prostate. Trenutno ne postoji drugi laser koji je bezopasniji po okolna tkiva i koji je precizniji u emitovanju laserske energije.

Maksimalna snaga – 200 vati, što omogućava rad sa svim obimima žlezde.

Jednim postupkom može se istovremeno ispariti prostata i razbiti kamen u uretri.

Za muškarca sa uvećanom prostatom to znači – beskrvna operacija, jednodnevni boravak u bolnici i momentalno obnavljanje normalnog mokrenja sa jakim i bistrim mlazom.

foto: Promo

U LASER MEDu PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima, merenje rezidualnog urina, tumorski marker PSA.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track