BOLNA STOPALA: Ako vam otiču članci, onda svako jutro stavite na nogu OVO!
Foto: Promo

BOLNA STOPALA: Ako vam otiču članci, onda svako jutro stavite na nogu OVO!

Život -

Stopala su vam stalno otečena, bolna i sva obuća vam je postala nelagodna za nošenje? Cirkulacija vam je prilično loša, pa samim tim noge gotovo uvek hladne? Potrebna im je čarapa koja će izvršiti blagu kompresiju na prave tačke i na taj način rešiti navedene probleme – pogledajte OVDE koje su to čarape!

One su specijalne čarape koje su osmišljene da vam smanje otok i bol u zglobovima, poboljšaju cirkulaciju i reše vas neprijatnog osećaja hladnoće u stopalima. I to nije njihova jedina prednost – kompresivne čarape sa nitima bakra imaju anti-bakterijsko dejstvo koje sprečava neprijatne mirise posle dugog hodanja ili stajanja.

Idealne su za stare, za one koji dugo sede, stoje, pa čak i za trudnice - kompresivne čarape će vam olakšati muke sa otečenim člancima bez upotrebe bilo kakvih gelova, krema, obloga. Kompresivne čarape za članke sa nitima bakra možete naručiti ih jednim klikom OVDE po ceni od samo 790 rsd ili nas pozvati na broj 011/6 888 999 – biće nam drago da pomognemo Vama ili Vašoj dragoj osobi.

foto: Promo

Kompresivne čarape su fine lagane i prozračne i prijatne za nošenje. Sprečavaju znojenje nogu i stvaranje gljivica i bakterija, imaju otvorene prste što ih čini još prijatnijim, a zbog toga se mogu nositi i ispod običnih čarapa.

Zato ne propuštajte život i osećajte se prijatno na svojim nogama u svakom trenutku! Poručite ih online OVDE po DANAŠNJOJ AKCIJSKOJ CENI za samo 790 rsd ili pozovite na broj 011/6 888 999 , svakog radnog dana!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track