NAPITAK SA ELEKTROLITIMA IZBACUJE KISELOST I TOKSINE IZ TELA: Evo kako da ga napravite i sprečite rizične upale i oboljenja (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Štiti organizam od virusa i bolesti

NAPITAK SA ELEKTROLITIMA IZBACUJE KISELOST I TOKSINE IZ TELA: Evo kako da ga napravite i sprečite rizične upale i oboljenja (RECEPT)

Život -

Ovaj napitak je bogat vitaminima, elektrolitima, jača imunitet, sprečava upale i podstiče varene! Idealna kombinacija prirodnih namirnica obezbediće pravu dozu zdravlja i energije, piše Lovesensa. Elektroliti su soli koje se otapanjem u vodi pretvaraju u jone, a njihov balans je veoma važan za normalno funkcionisanje organizma. Elektrolite unosimo preko hrane i pića. U napitku vodeću ulogu ima ananas koji poseduje protivupalno i imunostimulatorsko dejstvo. Bogat je antioksidansima, poput vitamina C i beta-karotena, i pravi je eliksir mladosti, vraća elastičnost koži i usporava starenje. Krastavac je dobar izvor esencijalnih vitamina i minerala, nadoknađuje nedostatak vode, ublažava gorušicu, uklanja toksine. Voda koja se nalazi u krastavcu uklanja sav "otpad" iz vašeg tela. Uz redovnu upotrebu, krastavac je čak u stanju da rastvara bubrežni kamenac. Avokado je hranjiv i zdrav izvor vlakana i zdravih masti. Smanjuje loš holesterol, reguliše i normalizuje metaboličke procese, promoviše laku apsorpciju vitamina i nezasićenih kiselina, održava optimalni nivo glukoze i sprečava aterosklerozu. Nana pomaže u varenju i ublažava upalu, a spanać je hranjiv i bogat niacinom i cinkom. Napitak se priprema tako što 2 šolje kokosove vode, 1 šolju smrznutog ananasa, 1/2 velikog krastavca, oljuštenog, 1 mali avokado, 1/2 šolje sveže nane, 1/2 šolje spanaća i sok od 3 male limete stavite u blender i miksate dok ne dobijete jedinstvenu smesu. Sipajte u čašu. Uživajte! PROČITAJTE JOŠ: OJAČAJTE IMUNITET I ZAŠTITITE SE OD VIRUSA - SVAKOG JUTRA POPIJTE OVAJ NAPITAK (RECEPT) AKO ŽELITE DA VAM PLUĆA BUDU ZDRAVA, OVU HRANU ODMAH PRESTANITE DA JEDETE OVAJ ČAJ SVAKA ŽENA TREBA DA IMA U KUĆI - ČUDESAN PRIRODNI LEK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track