Opšta bolnica MediGroup osvojila je još jedno prestižno priznanje – „Šampion izvrsnosti 2019“
Foto: Promo

Opšta bolnica MediGroup osvojila je još jedno prestižno priznanje – „Šampion izvrsnosti 2019“

Život -

MediGroup, najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu, osvojio je još jedno prestižno priznanje koje potvrđuje odlično poslovanje kompanije. Na 25. jubilarnoj dodeli Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“, u Privrednoj komori Srbije, Opšta bolnica MediGroup osvojila je nagradu „Šampion izvrsnosti 2019“ u kategoriji realnog sektora i time još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u privatnom zdravstvenom sektoru.

U poslednjih 25 godina, MediGroup je jedna od 8 kompanija koja je proglašena Šampionom izvrsnosti u čak 5 kategorija.

„Srećni smo što je ova prestižna nagrada “Oskar kvaliteta” došla u naše ruke i sigurni smo da će nas motivisati da lestvicu naših ciljeva i planova nastavimo da postavljamo visoko. Potvrdu kvaliteta naše Opšte bolnice, smatramo i potvrdom kvaliteta celog MediGroup zdravstvenog sistema, jer u svim sferama našeg poslovanja negujemo iste vrednosti. Najsavremenija oprema, vrhunski tim stručnjaka, jasno postavljeni ciljevi i motivisanost da zadovoljstvo korisnika, kvalitet i bezbednost budu uvek na prvom mestu, doveli su nas na lidersku poziciju u privatnom zdravstvenom sektoru.“ - izjavio je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema .

„Oskar kvaliteta“ je nagrada koju dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije. Nagrada se dodeljuje profitnim i neprofitnim organizacijama, za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja