HTELA JE VEĆU ZADNJICU, PA OTIŠLA POD NOŽ! Iz nje je nešto počelo da CURI i sada mora na AMPUTACIJU! OČAJNA JE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UŽAS

HTELA JE VEĆU ZADNJICU, PA OTIŠLA POD NOŽ! Iz nje je nešto počelo da CURI i sada mora na AMPUTACIJU! OČAJNA JE! (FOTO)

Život -

Kortni Barnes (35), plesačica iz Majamija verovatno će morati na amputaciju zadnjice zbog deformacije uzrokovane ilegalnim injekcijama. Ona je očajna, ali lekari jednostavno ne znaju šta da urade.

Kortni, poznata kao Ms Miami na prve injekcije otišla je kada je imala samo 22 godine nakon što je čula da može zaraditi više novca ako bude imala veću pozadinu.

foto: Profimedia

Nakon četvrte doze injekcija polimera shvatila je da nešto nije onako kako treba, kada je videla da joj zadnjica doslovno curi. Sada, deset godina kasnije Kortni kaže da je umorna od tretiranja kao da je klovn i želi da popravi svoju deformaciju. Odlučila je da se prijavi u emisiju "Botched", u kojoj vrhunski estetski hirurzi popravljaju ovakve slučajeve.

Jedan od dva hirurga u emisiji, dr Teru Dubrou rekao joj je:

"Masu koja se stvorila u vašoj zadnjici možemo ukloniti jedino na način da vam doslovno amputiramo čitavu zadnjicu."

foto: Profimedia

Kortni kaže da je žena koja joj je povećavala zadnjicu rekla da je koristila hidrogel na koji dr Dubrou posebno upozorava da može imati strašne posledice.

"Hidrogel je sintetički polimer, a zove se još i poliakrilamid. Taj gel kada se ubrizga u telo, navlači vodu na sebe i ulazi u tkivo."

"Iako ne zvuči toliko opasno, ovo zaista može narušiti imunitet i uzrokovati prave katastrofe u telu." Nakon što su pregledali neno telo, stručnjaci su zaključili da ima granulome - velika područja koja se formiraju kada telo ne može samostalno da se bori protiv strane materije. Takođe, vjeruju da je pigmentacija na tom delu tela nestala zbog "postupalne hiperpigmentacije".

Kortni je odbila mogućnost amputacija i rekla doktorima da će nastaviti da traži drugo rešenje.

Drugi hirurg u emisiji, dr Gonzalo Moskera rekao je da je, uprkos teškim okolnostima, Kortni mnogo srećnija od drugih žena koje pate od ozbiljnijih stanja kao posledice injekcije.

foto: Profimedia

Barnes se nada da će na kraju dobiti ono što želi. "Spremna sam da izgledam kao obična devojka iz komšiluka. Umorna sam od zlostavljanja putem društvenih mreža. Možda trenutno izgledam kao nakaza, ali ja sam ipak čovek, ćerka, žena, preduzetnik i vodim život kao i svi drugi - samo želim da ljudi vide mene kao osobu, a ne moju deformisanu zadnjicu."

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track