ZONA ZDRAVLJA: Da li postoji jednostavno rešenje za vitku liniju i bolje zdravlje?
Foto: Zona zdravlja

ZONA ZDRAVLJA: Da li postoji jednostavno rešenje za vitku liniju i bolje zdravlje?

Život -

Koliko puta smo se samo zapitali šta da treniramo, kojim intenzitetom i koliko puta nedeljno. Isto tako, šta da jedemo i u kojim količinama, koje kombinacije namirnica su najbolje... Slušali različite stavove da li su užine dobre ili ne, koliko treba da bude razmak između obroka; šta jesti ujutru, a šta nikako uveče… I još mnogo, mnogo toga…

Kada pogledamo filmske zvezde i poznate ličnosti samo odmahnemo rukom uz ironičan komentar: ma lako je njima, imaju tim stručnjaka koji brine o svemu, njihovo je samo da…pa da ne rade skoro ništa. I onda kažemo: i ja bih isto tako da imam nekoga ko će da mi kaže šta da jedem i koliko, da imam individualnog trenera koji će mi čuvati motivaciju i bodriti kada želim da odustanem. Ali naravno lični trener i nutricionista koštaju, a računi stalno stižu, treba pripremiti slavu, a dečijim potrebama nikad kraja.

Nakon trodecenijskog bavljenja medicinom, fitnesom i pravilnom ishranom Dr Feelgood je kreirao revolucionaran online program Zona zdravlja by Dr Feelgood za jednostavno i zdravo dostizanje vitke linije u sopstvenom domu za samo 30 minuta tri puta nedeljno i omogućio ostvarenje naših želja na zdrav, brz, siguran, efikasan i pametan način.

Program Zona zdravlja by Dr Feelgood obuhvata ključne aspekte potrebne za vitku liniju i bolje zdravlje za samo 12 nedelja: individualno programiran program vežbanja, individualni plan ishrane, individualne savete i kontrolu i individualnu podršku. Tokom članstva u programu svaki korisnik dobija potpuno besplatno na korišćenje fitnes bicikl sa tabletom i potrebne rekvizite koje kao i sve sadržaje programa mogu potpuno besplatno koristiti i tri dodatna člana. I sve to za samo 3.999 dinara mesečno tokom promo perioda.

Dodatne informacije o programu: www.zonazdravlja.com.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track