Najnovije vesti

POVRATITE SVOM TELU VITALNOST I ENERGIJU! Poboljšajte zdravlje na ovaj potpuno prirodan način!
Foto: Profimedia

POVRATITE SVOM TELU VITALNOST I ENERGIJU! Poboljšajte zdravlje na ovaj potpuno prirodan način!

Zdravlje

Zdrava ishrana, brz način života i svakodnevna jurnjava s vremenom su razlozi da zaboravimo svoje telo. Kada zaboravimo na svoje telo, zdravlje nas polako napušta. Loša ishrana drastično smanjuje naš kvalitet života, a zbog toga trpe i naši vitalni organi. Rezultat toga je masna jetra, trigliceridi i holesterol koji su vodeći uzroci srčanih i bezbroj drugih bolesti. Zato smo pripremili pažljivo odabrani trio dodataka koji će poboljšati vaše zdravlje i vratiti vam energiju.

foto: Promo

Problem br. 1.

Brzi način života = brza hrana

Nudimo vam prirodno rešenje. Možda nećete moći da promenite nedeljnu ishranu za zdravu hranu, ali moći ćete da date svom telu prirodni dodatak koji će rešiti ove probleme.

Predstavljamo vam Artičoku od Nature Essential. Kako list tako i stablo artičoke, preporučeni su za zdravlje jetre. Prema mnogim istraživanjima, oni su snažni zaštitnici koji snižavaju lipide u krvi u telu, kao što je holesterol. Kinarin i silimarin – fitonutrijenti koji se nalaze u artičoki imaju snažan i pozitivan uticaj na zdravlje jetre.

Svaka sekunda života sa povišenim holesterolom i trigliceridima predstavlja rizik, vaše telo je poput “tempirane bombe”!

Vašem telu su potrebni umirujući sastojci artičoke.

Nakon 3 meseca ispitivanja 93% pacijenata lečenih dodacima ekstrakta artičoke značajno je snizilo nivo lošeg holesterola, a 37% ispitanika se vratilo u normalu.

foto: Promo

Problem br. 2

Nemate energije – osećate se kao da se borite sa danom

Ubrzani životni stil i stalna jurnjava sa vremenom rezultat su ovog osećaja.

Ali imamo rešenje! Predstavljamo vam drugog moćnog člana ovog trija – Nature Essential – Žen Šen

Žen Šen je deo tradicionalne kineske medicine već godinama i koristi se kao prirodna supstanca za jačanje energije.

Drevni orijentalni zapisi, koji potiču od kineskih lekara, nazivaju koren ove biljke „lekovita biljka“ i „koren života“. Tvrde da usporava proces starenja, čuva i obnavlja fizičku i mentalnu snagu. Stručnjaci obično objašnjavaju da redovna upotreba ovog čudesnog korena donosi vitalnost i dugi život, koji su karakteristični za Kineze.

Najčešće se koristi za poboljšanje vitalnosti i dugovečnosti (povećanjem protoka krvi i smanjenjem degeneracije krvnog sistema), poboljšanje koncentracije i pamćenja, kao i povećanje mentalnih i fizičkih sposobnosti i izdržljivosti. Preporučuje se kao biljni lek, a koristan je za depresiju, anksioznost i sindrom hroničnog umora. Smanjuje nivo stresa kod muškaraca i žena, čineći ih sposobnim da se nose sa većim nivoima fizičkog i emocionalnog stresa.

Jednostavno Nature Essential – Žen Šen je pravi izbor za vaše zdravlje i dobrobit.

foto: Promo

Problem br. 3.

Da bi se naše telo i zdravlje vratili u kolosek, za to će se pobrinuti Nature Essential – Maka.

Bogata je esencijalnim mineralima poput kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i gvožđa, a takođe je bogata i proteinima. Maka može pomoći u snazi, energiji i izdržljivosti, a smatra se da smanjuje stres, poboljšava pamćenje i uravnotežuje hormone – drugim rečima, može vas pretvoriti u super ženu ili muškarca. Ali možda je najvažnije od svega, ona je poznati afrodizijak (neki kažu, „Vijagra prirode“), tako da ćete možda biti u iskušenju da večeras stavite mericu u desert svog ljubavnika – bićete super herojski tim!

Maka ima sposobnost da prepozna da li nešto nije u redu sa vašim telom i da deluje povoljno kako biste rešili problem i identifikovali probleme kod svakog pojedinca ili jednostavno identifikovali „ko ste“.

foto: Promo

Ovim moćnim triom vaše telo će se vratiti “punom parom” i uživati u svakodnevnim životnim izazovima. Super trio za zdravlje vašeg tela možete poručiti OVDE po ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

* Dostava je besplatna.

* *Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...