Najnovije vesti

ČUKLJEVI SU BOLEST SAVREMENOG DOBA: Saznajte na koji način možete da rešite ovaj problem za samo 690 dinara!
Foto: Promo

ČUKLJEVI SU BOLEST SAVREMENOG DOBA: Saznajte na koji način možete da rešite ovaj problem za samo 690 dinara!

Zdravlje

Većina ljudi se suočava sa problemom bolnih čukljeva i ružnih stopala. Mnogi nisu verovali da postoji jednostavno rešenje i efikasan način za rešavanje ove tegobe bez operacije, ali su se uverili u suprotno. Manje boli, manje košta a i procedura je mnogo jednostavnija – longeta!

foto: Promo

Nosite je dok spavate ili odmarate. Niko ne mora da zna da imate čukljeve.

Ne samo da ćete se rešiti čukljeva, već ćete prestati da uništavate obuću i to onu omiljenu, koja košta i to mnogo. Ispravite čukljeve na vreme i ne dozvolite da dođe do pravog deformiteta.

Longeta nije šarena laža, ona je ortopedsko pomagalo, izrađena je od najkvalitetnije plastike, umetak je izrađen od pene kako bi vam nošenje longete bilo što ugodnije.

U pakovanju dobijate 2 longete za levu i za desnu nogu, tako da možete nositi na obe noge istovremeno i sprečiti problem!

Poručite već danas OVDE po ceni od samo 690 rsd ili nas pozovite na broj 011/6 888 999, mi smo tu za vas!

Način upotrebe: Otpustiti kaiš, navući longetu preko palca tako da se prednji deo nalazi unutar palca dok mekim materijalom postavljeni deo pokriva čukalj. Zategnuti kaiš od spoljašnje strane stopala preko donjeg dela stopala i zakačiti za kuku. Podesiti kaiš tako da vrši blagi pritisak na palac.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...