GOCA TRŽAN PORUČUJE TRUDNICAMA: SVAKA ŽENA IMA PRAVO NA BEZBRIŽNU TRUDNOĆU
Foto: Promo

GOCA TRŽAN PORUČUJE TRUDNICAMA: SVAKA ŽENA IMA PRAVO NA BEZBRIŽNU TRUDNOĆU

Život -

Na tržištu Srbije se pojavio neinvazivni prenatalni test, koji je svojom cenom pristupačan većem broju trudnica, nego što je to bilo ikada pre.

U poslednjih nekoliko godina, neinvazivni prenatalni testovi su izbor mnogih trudnica i taj trend se iz sveta proširio i na Srbiju. Trudnice se sve češće odlučuju da invazivne i rizične procedure, poput amniocenteze, zamene ovakvim skrinigom gde se jednostavno iz malog uzorka krvi majke izdvaja DNK bebe i analizira genetsko zdravlje deteta. Svakako je najvažnije analizirati prisustvo Down, Patau i Edwards sindroma, kao najčešćih genetskih poremećaja koji se mogu pojaviti u trudnoći. Ovakvi prenatalni testovi se rade već u 10. nedelji trudnoće, a donose u tako ranoj fazi i informaciju o polu bebe.

Cena neinvazivnih prenatalnih testova u Srbiji je i dalje prilično visoka, posebno kad se pogledaju cene u daleko razvijenijim evropskim zemljama, pa čak i u našem okruženju. Tržište je takvo da gotovo ni ne postoji razlika u kvalitetu tih testova, a i cene su faktički iste za koji god brend da se odlučite.

Tačnije, tako je bilo do pojave brenda MOJ PRENATALNI TEST, koji je prvi u Srbiji ponudio analizu genetskog zdravlja bebe po cenama kakve su i u Evropi. Ovaj test košta 375 eura i sa njim trudnica, za istu analizu u odnosu na tržište, štedi gotovo 130 eura u odnosu na druge ponude.

foto: Promo

- Istraživala sam za prijateljicu prenatalne testove na internetu i pronašla da test koji joj je lekar preporučio i koji košta 500 eura, može da uradi i za 375 eura. Nema apsolutno nikakve razlike, ista je tehnologija i analiziraju sve što je potrebno, jedina razlika je u uštedi, koju može da iskoristi na primer za kolica za bebu. Uradila je na kraju naravno MOJ PRENATALNI TEST za koji joj nije bio potreban nikakav uput, jer je to skrining i može sama da se odluči. Rezultati su stigli za 7-8 dana i ona sad bezbrižno provodi vreme u trudnoći. Svaka žena ima pravo na to, novac ne bi trebao da bude prepreka i važno je da cene budu što niže, jer je to jedino što može nekog da spreči da uradi ovakav testkaže Goca Tržan.

Goca je u svom maniru, potpuno iskreno, dodala da bi i ona volela uskoro da radi MOJ PRENATALNI TEST, te nam ostaje da sa nestrpljenjem čekamo lepe vesti sa njene strane.

Inače, kako se može videti na sajtu www.mojprenatalnitest.rs, cena od 375 eura može da se plati na 3 rate putem administrativne zabrane, ili na 12 rata od 3.690 dinara, putem bankarskog kredita bez troškova i kamate.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track