Najnovije vesti

KAŠALJ SE LEČI ČUDOTVORNIM OBLOGOM! Treba vam samo 2 zdrava sastojka: Držite ih preko noći i zaboravite na BOLEST!
Foto: Profimedia

ujutru kao novi

KAŠALJ SE LEČI ČUDOTVORNIM OBLOGOM! Treba vam samo 2 zdrava sastojka: Držite ih preko noći i zaboravite na BOLEST!

Zdravlje

Jedan od najpoznatijih i zaista najdelotvornijih načina borbe sa kašljem je list kupusa sa medom, ovo je "zlatno" sredstvo protiv kašlja.

Za ovo lečenje ne postoje uzrasna ograničenja, podjednako je efikasan, kako za malu decu, tako i za odrasle ljude.

Da biste započeli lečenje, biće vam potrebna 1 glavica kupusa i med.

foto: Profimedia

Evo šta treba da uradite:

Polako odvojte jedan list od glavice. List kupusa treba spustiti na nekoliko minuta u vrelu vodu. Postaće topao i mekan. Zatim jednu stranu namazati medom. Tu stranu, gde je med, staviti na grudi. Preko kupusa staviti najlonsku kesu i umotava se šalom ili peškirom. Poželjno je da se stavlja pred spavanje.

Ako je kašalj jak, biće potrebna dva lista kupusa – jedan se stavlja na grudi, a drugi na leđa. Oblog skinuti ujutro. Koža se prebriše vlažnom krpom, ili se ispira mesto gde je bio oblog, i sve što je on izvukao.

Ako je bronhitis u začetku, rezultat će biti vidljiv već posle prve procedure. Lečenje se sprovodi od pet do sedam noći. I uskoro, od opterećujućeg kašlja, neće ostati ni traga.

Aktivni sastojci meda i kupusa, a takođe i toplota, doprinose smanjenju kašlja, a i nestanku upalnog procesa. Med naizmenično možete zamenjivati sa toplim ricinusovim uljem.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Uspešna žena/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...