Najnovije vesti

NAJBOLJA PREVENCIJA OD DEMENCIJE I ALCHAJMEROVE BOLESTI: Ovaj moćni koktel podstiče pravilno funkcionisanje mozga!
Foto: Profimedia

NAJBOLJA PREVENCIJA OD DEMENCIJE I ALCHAJMEROVE BOLESTI: Ovaj moćni koktel podstiče pravilno funkcionisanje mozga!

Zdravlje
16:18h

Alchajmerova bolest je nedovoljno izučena, nepoznatog uzroka, i smatra se da je uglavnom nasledna ili se pojavljuje u starosti. Karakteristične promene na mozgu uzrokuju probleme sa pamćenjem, ponašanjem ili razmišljanjem. Ova bolest je vrsta demencije i u početnim fazama se ispoljava kao gubitak kratkoročnog pamćenja, ali kako napreduje, može doći i do otežanog govora.

Mozak je organ koji upravlja i kontroliše sve što radimo- smeh, razmišljanje, maštanje... To je najsavršeniji organ u našem telu i potrebno je da ga snabdevamo mineralima, vitaminima i vlaknima kako bi pravilno funkcionisao. Moćan koktel koji će pomoći u pravilnom funkcionisanju je Magnezan NEURO.

foto: Promo

Magnezan neuro je esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje mozga, nervnog sistema i stimulanse dobrog raspoloženja i blagostanja. On podstiče pravilno funkcionisanje mozga doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju. Zdrav nervni sistem omogućava nam da vratimo harmoniju i ravnotežu svim čulima.

Magnezan neuro:

- Podržava zdravu memoriju mozga i kognitivne funkcije - Optimizuje nivo magnezijuma u mozgu - Održava količinu i kvalitet sinaptičkih veza između ćelija mozga - Sprečava poremećaje važnih kanala odgovornih za međućeliju signalizacija u mozgu - Poboljšava memoriju i koncentraciju

- Najbolja prevencija od demencije i Alchajmerove bolesti!

Magnezijum je potreban za više od 300 biohemijskih i 600 enzimskih reakcija u telu. Magnezan neuro je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbuje, pomažući pri održavanju sinaptičkih veza između moždanih ćelija i sprečavajući poremećaje važnih kanala odgovornih za međućelijsku signalizaciju u mozgu.

Korišćenje Magnezan Neuro za anksioznost i stres su značajne, ali nažalost čak 75% nas ima nedostatak magnezijuma kao neophodnog minerala, takođe i svih aminokiselina, vitamina, antioksidanata i ginko bilobe neophodnih za pravilnu aktivnost mozga. Magnezijum je esencijalni mineral koji ima tako izvanredna svojstva u pogledu anksioznosti i stresa da ga zovu “moćna prirodna antistres terapija”.

Sastojci:

Magnezijum – 200mg L-arginin – 40 mg L-karnitin – 100mg Vitamin C – 80mg Jod – 50mcg Fofadil Choline – 10mg L-Theanine – 60mg Vitamin B1 (tiamin) – 4mg Vitamin B2 (Riboflavin) – 2mg Vitamin B3 (niacin) – 16mg Vitamin B6 – 3mg Vitamin B12 – 5mcg Vitamin D3 – 5mcg Ginko Biloba ekstrakt 50mg

Preporučena doza: (1) jedna kapsula dnevno. Napomena: Ne prekoračiti preporučenu dozu. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece. Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu hranu.

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track