ŠTA DA RADITE KADA SU VAM LISTOVI NADUVENI? OVO je pomoglo mnogima da eliminišu otok na nogama!
Foto: Profimedia

ŠTA DA RADITE KADA SU VAM LISTOVI NADUVENI? OVO je pomoglo mnogima da eliminišu otok na nogama!

Život -

Hodanje više ne mora biti bolno, baš kao ni dugo stajanje i sedenje. Vaše noge ne moraju da trpe, a Vi da se umorno osećate, jer noge ne mogu da vas nose zbog otoka što celom Vašem organizmu stvara brz zamor. Koračajte udobnije i lagano – pogledajte OVDE kako!

Zaboravite na umor, težinu pri svakom koraku i na bolno oticanje listova. Rešenje se krije u kompresivnim čarapama sa rajsfešlusom napravljenim od izdržljivog najlona koji je prijatan za nošenje i, svojom blagom kompresijom, sprečava da vam listovi otiču.

Za razliku od drugih kompresivnih čarapa, ove čarape imaju rajsferšlus sa strane koji će vam umnogome olakašati upotrebu proizvoda. Ne treba vam ničija pomoć dok se mučite da navučete čarape na otekle noge. Brzinski, za nekoliko sekundi, odšnirajte i zašnirajte sa strane rajsferšlus i krenite u akciju! Noge će vam biti zahvalne i dugo će vas i bez poteškoća nositi gde god poželite!

Naručite već danas po specijalnoj ceni od samo 650 rsd ovaj par čarapa pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručite online OVDE.

Protok krvi će se poboljšati, samim tim će umor, bol i oticanje nestati, a propadanje vena, venskih kapilara i zidova biće zaustavljeno.

Elastične i praktične, pogoduju za upotrebu i kod muškaraca i žena.

Zato ne oklevajte, već pomozite svojim nogama da budu zdravije i lepše. Naručite par čarapa pozivom na broj: 011/6 888 999 ili poručite online OVDE.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track