Najnovije vesti

OKRENITE LEĐA TEGOBAMA U KOLENU: Šta možete da uradite sami kako biste se rešili bolova u nogama?
Foto: Promo

OKRENITE LEĐA TEGOBAMA U KOLENU: Šta možete da uradite sami kako biste se rešili bolova u nogama?

Zdravlje

Bilo da imate otok, ukočenost ili bol u predelu kolena, vreme je da prestanete da trpite i da olakšate sebi muke uz vrlo jednostavno rešenje. Silazak niz stepenice, ustajanje ili odlazak u kupovinu ne mora biti bespotrebno komplikovano i bolno iskustvo. Pogledajte OVDE kako da rešite muke.

Steznik za koleno sa efektom grejanja i hlađenja može vam otkloniti probleme i učiniti svakodnevni život rasterećenijim. Pored traka kojima podešavate stezanje, na proizvodu se nalazi i džep u koji stavljate kesu sa gelom.

Za razliku od običnog, ovaj specijalni steznik nudi mogućnost tople ili hladne terapije u zavisnosti od toga šta je uzrok problema. Ukoliko ste imali povredu onda vam je potrebno hlađenje, pa bi trebalo kesu sa gelom ohladiti pre upotrebe. Ukoliko ste imali stres ili osećate grčeve i napetost mišića, onda vam je neophodno utopljavanje pa je potrebno kesu sa gelom zagrejati. Možete je zagrejati u posudi sa toplom vodom ili u mikrotalasnoj jer gel podnosi visoke temperature.

foto: Promo

Isprobajte što pre ovaj praktični steznik i ne dozvolite više bolu da vas omete pri obavljanju tekućih obaveza!

Gde možete kupiti ovaj steznik? Možete ga poručiti ili online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po ceni od 1.490 rsd.

(Promo - tekst / Foto:Promo) 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...