Najnovije vesti

BOL I UKOČENOST U RUKAMA? Povratite pokretljivost u ramenom pojasu!
Foto: Promo

BOL I UKOČENOST U RUKAMA? Povratite pokretljivost u ramenom pojasu!

Zdravlje

Bolovi ili otok u ramenom delu mogu brzo nestati ako imate proizvod koji nudi višestruka rešenja. Ne, ne nudimo vam kreme niti gelove kojih ste do sada probali na desetine. Ubrzajte proces ozdravljenja i isceljenja ramena uz nešto drugačije od svega što ste do sada probali – pogledajte OVDE o čemu je reč.

Rapid Relief steznik za rame smanjiće bolove i/ili otok i olakšati pokretljivost za vrlo kratko vreme. Za razliku od običnih steznika, Rapid Relief ne samo da vrši prijatnu kompresiju na rame, već i pruža mogućnost da u njega stavite kesicu kojom ćete hladiti ili grejati bolno mesto, jer ima na sebi džepove. Takođe ima i kaiševe koji omogućuju da fiksirate rame i da sadržaj stavljen u džepove ostane na svom mestu.

Ovaj specijalni steznik za rame možete poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Cena je danas EXTRA snižena na 1.490 rsd!

foto: Promo

Otklonite što pre bol i nastavite normalno da funkcionišete. Ukoliko ste imali povredu onda vam je neophodno blago hlađenje, a ukoliko ste imali fizički napor ili osećate grčeve onda vam treba utopljavanje.

Pozovite nas na 011/6 888 999 ili poručite OVDE Rapid Relief steznik za rame već danas po specijalnoj ceni od 1.490 rsd.

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...