OPREZ – VIRUSI VLADAJU: Uradite sledeće kako biste izbegli da se razbolite!
Foto: Promo

OPREZ – VIRUSI VLADAJU: Uradite sledeće kako biste izbegli da se razbolite!

Život -

Bezbroj različitih virusa u kombinaciji sa činjenicom da smo jedna od zemalja u kojima je trenutno vazduh najzagađeniji upozorava da bismo morali da osnažimo svoj imunitet kako bismo izbegli da se razbolimo. Najbolji i najzdraviji odabir svakako jeste što više voća i povrća, ali često se čini da nismo u prilici da ih uvek i sve jedemo, a mnogo toga ni ne volimo pa nam zato teško pada. Međutim, imamo super trik za to – pogledajte OVDE kako da lakše unesete čak i one namirnice koje ne volite, a koje će osnažiti vaš imunitet.

Najbolje rešenje za gore navedeni problem je sokovnik! Međutim, ne pravimo se pametni, znamo da i vi znate za sokovnike i da ih koristite kod kuće, ali ovog puta ne mislimo na običan koji samo tu i možete da koristite, već na PRENOSIVI USB SOKOVNIK, onaj koji možete da ponesete i na posao, i na fakultet, koji možete da spakujete u torbu, a da vam ne zauzima mnogo mesta i iz kojeg možete direktno da pijete bez prljanja drugih posuda! Sokovnik koji će vam omogućiti da apsolutno uvek i gde god da se nalazite imate zdrav i ukusan obrok/napitak/užinu.

S obzirom na novonastalu situaciju i na to da smo okruženi zagađenim vazduhom i virusima, cena ovog prenosivog sokovnika je sada SNIŽENA – OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 ga možete kupiti po specijalnoj ceni od samo 1.990 rsd!

foto: Promo

Ovaj sokovnik je takođe fenomenalno imati ako imate bebe ili malu decu sa kojom ste često van kuće, a i tada želite da imaju zdrav obrok umesto kupovnih kašica. Moći ćete bilo gde da napravite obrok: sve što treba je da stavite željeno sitnije seckano voće/povrće u sokovnik, nalijete vodu/mleko/jogurt, izmiksate do željene gustine i to je sve!

Zapremina: 380 ml Broj obrtaja: 22.000 Punjenje: oko 3 sata preko USB kabla. Može da se koristi 10-12 puta do sledećeg punjenja.

OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 ga možete kupiti po specijalnoj ceni od samo 1.990 rsd!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track